Açıklanması Gereken Bazı Konular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paketi yapan kişiler eminim eklentinin ücretsiz olduğunu düşünmüştür. Mesela ben.

Geçenlerde bir konu açmıştın ücretsiz diye. Biz de bu yüzden ücretsiz olduğunu düşündük. İlk başta kendim ve ekibim adına özür dilerim @SYN_T3SL4.

TornadoSpawners'ı kullanan ve forumumuzda paylaşılmış olan tüm paketleri moderatör ekibine teker teker incelettirip konularını kaldırtacağımdan emin olabilirsin canımın için ❤

Bende yapabilirim bu işi. Şu an bir borcum var @SYN_T3SL4'ya.

Paketi yapan kişiler eminim eklentinin ücretsiz olduğunu düşünmüştür. Mesela ben.

Geçenlerde bir konu açmıştın ücretsiz diye. Biz de bu yüzden ücretsiz olduğunu düşündük. İlk başta kendim ve ekibim adına özür dilerim @SYN_T3SL4.

Bende yapabilirim bu işi. Şu an bir borcum var @SYN_T3SL4'ya.
Estağfurullah hocam.

Ben sizin bir şey demeyeceğinizi düşünerek paylaşmıştım
ve yanlış düşünmüşüm üzgünüm artık paylaşmayacağım
youtubede nerdeyse her pakette tornadospawners
eklentisi var haberiniz olsun

Ben sizin bir şey demeyeceğinizi düşünerek paylaşmıştım
ve yanlış düşünmüşüm üzgünüm artık paylaşmayacağım
youtubede nerdeyse her pakette tornadospawners
eklentisi var haberiniz olsun
Elimden geldikçe telif atıyorum hepsine. Eğer bildiğiniz gördüğünüz varsa özelden bildirirseniz icabına bakarım.

Sen olmasan piyasada OPSKYBLOCK diye bir şey olmayacaktı. Olsa bile hala golem kullanıyordu millet!

Elimden geldikçe telif atıyorum hepsine. Eğer bildiğiniz gördüğünüz varsa özelden bildirirseniz icabına bakarım.
Hocam bide sizin kredi plugininde komut oluşturamıyorum komut oluşturma komutunu giriyorum örs yeri geliyorum komutun ismini yazıyorum ikinci yerde ne yazarsam kabul etmiyor videolarınızıda bulamadım bunun hakkında video çekerseniz çok sevinirim

Sen olmasan piyasada OPSKYBLOCK diye bir şey olmayacaktı. Olsa bile hala golem kullanıyordu millet!
Gurur mu duysam lanet mi okusam bilemedim şimdi :D
Hocam bide sizin kredi plugininde komut oluşturamıyorum komut oluşturma komutunu giriyorum örs yeri geliyorum komutun ismini yazıyorum ikinci yerde ne yazarsam kabul etmiyor videolarınızıda bulamadım bunun hakkında video çekerseniz çok sevinirim
Argüman girmen gerek. %player% gibi ya da daha farklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl