Açıklanması Gereken Bazı Konular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SYN_T3SL4

If you can't handle it you will win nothing !
Elmaslar
887
Minecraft
SYN_T3SL4
Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. Forumdan ayrılışım birazcık olaylı hatta küçümsemeyelim baya bir olaylı oldu. Bunun hakkında en azından benimle dostluk / arkadaşlık kuranlar için bu konuyu açıyorum.

Öncelikle iddialara neden cevap veremediğim konusuna gelirsek. Bir düşünelim bakalım. Sınava hazırlanıyorsunuz (Üniversite Sınavı), sömestr sonuna doğru aileden hop ani bir baskıyla internete erişiminiz zayıflatılıyor, bilgisayar ve benzeri araçlar neredeyse hazine gibi saklanıyor tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de eğlenmek ve şahsi vaktinizi değerlendirmek için mc-tr'ye giriyorsunuz bir de ne görüyorsunuz hop her yerde bir ton laf: halil dolandırdı, halil kaçtı, halil paramı almadı, halil şu şu şu eklentileri yapmadı.
Zaten kısıtlı süreniz varken bunları gördükten sonra açıklamaya çalışmak yerine bırakıp gitmek daha mantıklı gelmişti.

Şimdi ikinci soruya geçeyim o halde. Piyasaya tonlarca eklenti yayıyorum. Ve nedense en popüleri üzerinden darbe yiyorum. Eyvallah yardım aldığım tartıştığım çok kişi oldu. Ancak bir düşünün tüm bu söylemlerin amacı ne ?

Geliyorum üçüncü soruya. Foruma şöyle tekrar bir göz attım. Birçok yetkili gitmiş birçok şey değişmiş ama hala düzensizlik devam ediyor. Benim yetkili olduğum zamanlarda bile yetkililer ister yazar ister mod farketmez isimlerini menfaatlerine kullanırken ben sadece mc-tr adına çalışmak istiyordum.

Amacım ve hedefim belliydi. MC-TR için en iyisini yap. Peki bunu nasıl yaptığımın bir önemi var mı YOK. Sadece başkalarının hakkına girme yeter.

Şimdi bu konuyu açmamın sebebi de şu. TornadoSpawners ı görüyorum bütün paketlerde. Yetkililer bile ücretsiz paylaştığı pakette bunu kullanmış. Savunmaları da v2.0 ücretsiz üstü ücretli bunu nereden duydunuz da yaptınız. Derdim dağılması da değil. Derdim düzensizliğiniz.

Hepinizin düzensizliği. Şimdi yetkilinin paylaştığı paketi ele alıyorum. O yetkili neden bu görüşü savunuyor. Çünkü işine geliyor. Neden işine geliyor çünkü itibarının artacağını zannediyor. İlgi göreceğini zannediyor.

Siz sunucu sahipleri ya da satıcılara gelelim. Sizler de hırsınıza yenik düşüp ailenizin destek çıkarak aldığı bilgisayarlara geçmiş milletin emeğine gasp ederek kazanç elde etmeye çalışıyorsunuz. Pardon ama böyle bir olay olamaz.

Şimdi tek bir isteğim olacak eskilerden en azından husumetimiz olanlardan. Helalleşmek ve en azından yaptıklarımdan dolayı özür dilemek istiyorum. Ne ben bunu isterdim ne de siz. Ancak her insanın ikinci bir şansı olması gerekir. Hem kendisi hem de karşıdaki için.
Bu arada @SydeFQ sana da çok teşekkür ederim. Kıprıslım :D
Hakkınızı helal edin ve şunu unutmayın burada 3-5 kuruş ve bir tutam itibar ya da öyle zannettiğiniz şey için bir şey yapmayın. Kendiniz için gelişmek için yapın.
Başarıyı değil mükemmelliyeti hedefleyin başarı zaten arkasından gelecektir.
Haydin sağlıcakla kalın !!!​

Sen Gerektiği Gibi Gereken Herşeyi Yaptın Canım Benım, İçin Ferah Olsun Senin, Üstüne Alınan Alınacak Zaten. :D <3 @SydeFQ Saygılar Abi..

Sonuna kadar okudum sonuna kadar da haklı olduğunu düşünüyorum.

Sınavın iyi geçmiştir umarım ?​

Amacım haklı olmak değil sadece bilgilendirebilmek. Ama yine de teşekkür ederim.

Rica ederim. Farkındayım. Ben sadece bilgilendirmekle de kalmayıp haklı olduğunun da düşüncesiyle yazdım.

Hayırlısı olsun.

Hakkının yendiğini düşünüyorum TornadoSpawnersi daha dün birisi konuda paylaşıyordu yazık başka bir insana saygısı olmayanın kendisine hiç saygısı yoktur! Umarım hayatında başarılı olursun tam destek arkandayız.

TornadoSpawners'ı kullanan ve forumumuzda paylaşılmış olan tüm paketleri moderatör ekibine teker teker incelettirip konularını kaldırtacağımdan emin olabilirsin canımın için ❤

TornadoSpawners'ı kullanan ve forumumuzda paylaşılmış olan tüm paketleri moderatör ekibine teker teker incelettirip konularını kaldırtacağımdan emin olabilirsin canımın için ❤
Saolasın canım benim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl