Bulundu Açık Arttırma Plugini İsteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rousseaw

Omne propositum habet.
Sunucu Sahibi
Elmaslar
176
Discord İzni
Minecraft
Rousseaw

Discord:

Rossaw

👋 Merhaba,

BoxPvP sunucumda etkinlik ve özel günlerde kullanmak amacıyla bir açık arttırma eklentisi arayışındayım. Ücretli/Ücretsiz her türlü alternatife açığım. Kaliteli olması benim için yeterli. Oyuncuların sohbete yazı yazarak veya bir GUI üzerinden teklif verebileceği ve en çok teklif verenin alacağı bir sistem düşünmekteyim. Vault ile olacak bu sistem Item olan paralar ile değil tabi. İsteğime uygun bu şekilde bir plugin bulabilirsem kullanacağım, bulamazsam da yaptırmayı planlıyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

İyi Forumlar..

Piyasada genelde en çok tercih edilen auction eklentisi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
fakat bahsettiğin teklif verme özelliği bulunmuyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'da bu teklif verme özelliği var fakat ücretli bir seçenek. Ücretsiz olarak
eklentisine göz atabilirsin, teklif verme özelliği bulunuyor. Birisine yaptırmak da bir seçenek fakat eşya alım satımı, potansiyel dupe olayları hassas konular olduğundan yapacak kişinin, işinin ehli olması önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl