Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrstyaL

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
AAC plugini kullanıyorum direkt satın aldım sitesinden ama bir özelliği kapatmak istiyorum hangisi olduğunu bulamadım bir türlü spawnda wg var ve wg li alandayken oyuncular bir birine vuramıyor ama yine de vuramazsın demesine rağmen bir oyuncu öbür oyuncuya vuruş yaparsa ve vurulan oyuncu oyundan çıkarsa ölüyor ve itemleri düşüyor bunu nasıl engelleyebilirim

Not: vuruş yapmak derken damage yemiyor oyuncu ama yinede çıkarsa ölüyor

Bu dediğiniz olayı CombatlogX plugini yapıyor olabilir CombatlogX configinden disable worlds yerine spawn dünyanızı ekleyip dener misiniz?

Combatlog Plugini serverimde yok koruma olarak eklediğim sadece 2 plugin var 1.si AAC öbürü NoCheatPlus

Selam @CrstyaL Önceden bende AAC pluginini kullanıyordum, ancak böyle bir sorunla karşılaşmadım. ama tekrar configi kontrol ettiğimde AAC plugininde böyle bir config ayarı olmadığını gördüm yani o oyundan çıkınca ölme konusu AAC plugininden kaynaklı değil sanırsam.

Pluginlerim bunlar @efehann0
hangisi yapıyor olabilir peki ?
pluginlerim.PNG

Skritplerinden kaynaklı olabilir onları bi incele.

yani bilemedim. ActionHealth'ı silip deniyebilirsin PvP ile alakalı olabilir o

AAC pluginini sildiğimde sorun ortadan kalkıyor yüklediğimde tekrar başlıyor tamamen aac ile alakalı knka diğer pluginler ile alakalı olduğunu sanmıyorum

combatlog yükle

Böyle bir hata verdi

[01:09:13] [Server thread/ERROR]: Error occurred while enabling AAC v4.3.12 (Is it up to date?)
java.lang.NoClassDefFoundError: com/google/gson/JsonElement
at java.lang.Class.forName0(Native Method) ~[?:1.8.0_191]
at java.lang.Class.forName(Unknown Source) ~[?:1.8.0_191]
at me.konsolas.aac.cs.b(cs.java) ~[?:?]
at me.konsolas.aac.cs.c(cs.java) ~[?:?]
at me.konsolas.aac.cs.a(cs.java) ~[?:?]
at me.konsolas.aac.AAC.onEnable(AAC.java) ~[?:?]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:321) ~[spigot.jar:git-PaperSpigot-9b05d00-33d5de3]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:335) [spigot.jar:git-PaperSpigot-9b05d00-33d5de3]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:405) [spigot.jar:git-PaperSpigot-9b05d00-33d5de3]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R1.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:356) [spigot.jar:git-PaperSpigot-9b05d00-33d5de3]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R1.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:316) [spigot.jar:git-PaperSpigot-9b05d00-33d5de3]
at net.minecraft.server.v1_8_R1.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:157) [spigot.jar:git-PaperSpigot-9b05d00-33d5de3]
at net.minecraft.server.v1_8_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:540) [spigot.jar:git-PaperSpigot-9b05d00-33d5de3]
at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_191]
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.google.gson.JsonElement
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source) ~[?:1.8.0_191]
at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.findClass(PluginClassLoader.java:101) ~[spigot.jar:git-PaperSpigot-9b05d00-33d5de3]
at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.findClass(PluginClassLoader.java:86) ~[spigot.jar:git-PaperSpigot-9b05d00-33d5de3]
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.8.0_191]
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.8.0_191]
... 16 more

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl