8GB Ram - 1.8.x-1.14.x - +Basma Sistemi - Özel Gelişmiş Hayvanlar - LORDLUK SİSTEMİ - Özel Sistemler - CSGO Maçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D

Tavsiyeniz için teşekkürler önerebileceğiniz bir yer varmı?
Örnek şurayı geliştirin diye?
Hammaddeyi ben açıkcası hiç beğenmedim elimle yapsaydım daha iyi olurdu komutla yapmışsınız birde merdiven şekli tarzı felan yapsaydınız daha iyi olurdu ağaç felan süslemeler saksı felan ocak sandık gibi dekoratifler hammadde'nin geliştirilmesi lazım

Hammaddeyi ben açıkcası hiç beğenmedim elimle yapsaydım daha iyi olurdu komutla yapmışsınız birde merdiven şekli tarzı felan yapsaydınız daha iyi olurdu ağaç felan süslemeler saksı felan ocak sandık gibi dekoratifler hammadde'nin geliştirilmesi lazım
Teşekküler sunucuyu 2 gün bakım arasına aldık dün +12 olduk :D Ama keyubu sağolsun bağlantı sorunları yaşattı çöküp çöküp durdu ram sorun yatarmıyordu zaten talep açtım vs anlattılar herşeyi. Neyse

KONU GÜNCELLENDİ!

Edit değiştirildi.
Tabelaench eklendi.
Ronark eklendi.
MazilerCoin eklendi.
+Basma sistemi eklendi.

Haritaların acilen geliştirilmesi lazım. Sistemler güzel gibi. Başarılar...

rütbehammadee güzel viphammade güzel hammade ben begenmedim ama editin yeniden yapılması lagzım

rütbehammadee güzel viphammade güzel hammade ben begenmedim ama editin yeniden yapılması lagzım
Teşekkürler herkesin fikrine saygılıyız son warp editimize gittiniz demi?

Edit mapi dışında mapler basit geldi

Maplar Geliştirilebilir Başarılar.

Evet yoktu nomer ve efsanecraftmı neydi onlar en köklü faction sunucularıydı sonra lapis ve edit sistemleri geldi ve faction denen şey kalmadı
Dostum 2011 Den Beri MC Oynuyorum GameTurkMC 2012 Serveri idi. Ta o zamanlar da vardı bu /warp lapis .

Çok modern bir sunucuymus lapis edit vs,

Konu Tasarımı Güzel Ama Yapılar Geliştirilmeli Bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl