%85 Türkçe OPEggWars Plugin Paketi

Bir Sonraki Sunucum Ne Olsun ?

• CS:GO [MineStrike]

Oy: 7 58,3%
  • SkyBlock

Oy: 5 41,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim eggwars paketimden alıntılar var :)
Öncelikle Şunu Söyliyim Senin Paketi Hiç Görmedim Dediğim Gibi Alıntı Olan Yerler maxmar628 den alıntıdır..
Bu Arada Bazı Komutlar Portekizçe
İspanyola Olmasının Sebebi Config de Bazı Ayarlamalar maxmar628 den alındığı içindir...[DOUBLEPOST=1467816363,1467816317][/DOUBLEPOST]
Ormana mı Attı Atmaması Gerekirdi Hemen Kontrol Ediyorum Eğer Yoksa link veririm Haritanın Sadece setspawn çekmen yeterlidir...Baktım ve Harita içindeydi mvtp yi dener misin ?
Haritayı Yükleyip Link Paylaşıcam[DOUBLEPOST=1467911164][/DOUBLEPOST]
Map kar var mi ve spigot mu 7
Öncelikle Sana Şunu Söyliyim Haritaya filan hiç gerek yok yakında hub sunucu paylaşıcam her şeyi hazır.Sadece Editlemen Gerekicek..
1d33GY.png

Burada Gördüklerinin Hepsi Hazır Sunucular. SkyWarsta 3 tane chest türü var Normal Orta ve OP Orta ve OP cheste sadece VIP ler oy verebiliyo...
Ayrıca Şu Anda SkyBlock AsitAdası ve HungerGames Üzerinde Uğraşıyorum. Büyük İhtimalle Önce HungerGames Biticek...HungerGames te 20 den Fazla Harita Olucak...Şimdiden Acele Ediyorum Günde 18 Saat Anca Bu Kadar Oluyo Biraz Yavaşım Galiba :D

Öncelikle Şunu Söyliyim Senin Paketi Hiç Görmedim Dediğim Gibi Alıntı Olan Yerler maxmar628 den alıntıdır..

İspanyola Olmasının Sebebi Config de Bazı Ayarlamalar maxmar628 den alındığı içindir...[DOUBLEPOST=1467816363,1467816317][/DOUBLEPOST]
Haritayı Yükleyip Link Paylaşıcam[DOUBLEPOST=1467911164][/DOUBLEPOST]
Öncelikle Sana Şunu Söyliyim Haritaya filan hiç gerek yok yakında hub sunucu paylaşıcam her şeyi hazır.Sadece Editlemen Gerekicek..
1d33GY.png

Burada Gördüklerinin Hepsi Hazır Sunucular. SkyWarsta 3 tane chest türü var Normal Orta ve OP Orta ve OP cheste sadece VIP ler oy verebiliyo...
Ayrıca Şu Anda SkyBlock AsitAdası ve HungerGames Üzerinde Uğraşıyorum. Büyük İhtimalle Önce HungerGames Biticek...HungerGames te 20 den Fazla Harita Olucak...Şimdiden Acele Ediyorum Günde 18 Saat Anca Bu Kadar Oluyo Biraz Yavaşım Galiba :D
bekliyorum :) bana link özelden atın suan sunucu acıcam hemen herşey hazır sen bana at link ban hallederim türkce şeyleri herşeyi[DOUBLEPOST=1467912595][/DOUBLEPOST]inaşşalah 18 dir :/

kardeş ne zaman paylaşıcan sölersen sevnirim

%100 De bekleriz

Valla günde 18 saat aynı şeyle uğraşıyorum...

kardeş the_bukkit gamesmi yoksa normal bukkit gamesmi yapacaksın hungergameste

kardeş the_bukkit gamesmi yoksa normal bukkit gamesmi yapacaksın hungergameste
Valla Orasını düşünmedim kitpvp filan bir bitsin hungergames e geçince haber veririm ayrıca Hazırladığım Sunucuya CakmaLobi Eklenmiştir :D

kardeş ne zaman paylasıcıan paketi

kardeş ne zaman paylasıcıan paketi
Kardeşim Bu Ayın 18 ine kadar Test Sürümünü linkleriyle paylaşıcam. Önümüzdeki Ayın ortalarına da esas sürümü linkleriyle paylaşıp Plugin paketi hazırlamayı editlemeyi bırakıcam :d

halil ben sülo skeype gir az

Kardeşim Bu Ayın 18 ine kadar Test Sürümünü linkleriyle paylaşıcam. Önümüzdeki Ayın ortalarına da esas sürümü linkleriyle paylaşıp Plugin paketi hazırlamayı editlemeyi bırakıcam :d
Yardım Lazımsa Skype Adresim:mrttstn35 ekle yardımcı olayım seri bitiririz paketini

paketi bana özelden lütfen atın hub acıcam sizede op vere bilirim lütfen link acil hub acıldı paket yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl