SYN_T3SL4
If you can't handle it you will win nothing !
- Elmaslar
- 887
- Minecraft
- SYN_T3SL4
Öncelikle Şunu Söyliyim Senin Paketi Hiç Görmedim Dediğim Gibi Alıntı Olan Yerler maxmar628 den alıntıdır..Benim eggwars paketimden alıntılar var :)
İspanyola Olmasının Sebebi Config de Bazı Ayarlamalar maxmar628 den alındığı içindir...[DOUBLEPOST=1467816363,1467816317][/DOUBLEPOST]Bu Arada Bazı Komutlar Portekizçe
Haritayı Yükleyip Link Paylaşıcam[DOUBLEPOST=1467911164][/DOUBLEPOST]Ormana mı Attı Atmaması Gerekirdi Hemen Kontrol Ediyorum Eğer Yoksa link veririm Haritanın Sadece setspawn çekmen yeterlidir...Baktım ve Harita içindeydi mvtp yi dener misin ?
Öncelikle Sana Şunu Söyliyim Haritaya filan hiç gerek yok yakında hub sunucu paylaşıcam her şeyi hazır.Sadece Editlemen Gerekicek..Map kar var mi ve spigot mu 7
Burada Gördüklerinin Hepsi Hazır Sunucular. SkyWarsta 3 tane chest türü var Normal Orta ve OP Orta ve OP cheste sadece VIP ler oy verebiliyo...
Ayrıca Şu Anda SkyBlock AsitAdası ve HungerGames Üzerinde Uğraşıyorum. Büyük İhtimalle Önce HungerGames Biticek...HungerGames te 20 den Fazla Harita Olucak...Şimdiden Acele Ediyorum Günde 18 Saat Anca Bu Kadar Oluyo Biraz Yavaşım Galiba :D