Bende bilmiyorumki :/ Fotoğrafları bir tanıdığa çektirdik .Merhaba, texture packinizi verebilir misiniz? Çok hoşuma gitti gerçekten.
Bende bilmiyorumki :/ Fotoğrafları bir tanıdığa çektirdik .Merhaba, texture packinizi verebilir misiniz? Çok hoşuma gitti gerçekten.
sağolunSunucu güzel.Başarılarınızın devamını dilerim.
! Arda#9572
Teşekkür ederim.Konu tasarımı güzel başarılar
Teşekkür ederim.Konu Tasarımı Güzel Olmuş Başarılar !
XeusEuriaL#4853
Konu tasarımını pek beğenemedim. Haritalar idare eder fakat iyi değil. Geliştirilmeli.Ekli dosyayı görüntüle 52003
Ekli dosyayı görüntüle 52004
Ekli dosyayı görüntüle 52006
Ekli dosyayı görüntüle 52005
Ekli dosyayı görüntüle 52007
Ekli dosyayı görüntüle 50124
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 50126
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 50128
Ekli dosyayı görüntüle 50130
Ekli dosyayı görüntüle 50133
Ekli dosyayı görüntüle 50137
Ekli dosyayı görüntüle 50138
Ekli dosyayı görüntüle 52008
Nerelerde ve nasıl hatalar olduğunu düşünüyorsunuz ?Konu tasarımını pek beğenemedim. Haritalar idare eder fakat iyi değil. Geliştirilmeli.
Diğer sunuculardan daha farklı sistemlerimizin olduğunu sunucumuzu az çok gezer iseniz zaten göreceksiniz.mapler güzel sunucu tanıtım grafiği güzel sistemler klasik
Sağolasın, her geçen gün 1 adım daha ileri :)Güzel Sunucu Daha da Geliştirilebilir Başarılar :)

Citrus#4361
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!