289/1000 gir.knightnw.com Öne Çıkan ⚡️8 SENEDİR AKTİF!⚡️> 1.16.5 & 1.21.11 [1.16.5 TABANLI] - BİNEKLER | 40+ Yeni Büyü > KoTH > 1vs1 DÜELLO > Taretler > TNT Raid⭐IP: gir.knightnw.com

Konu, 19 Haziran 2026 20:29'de tarihine kadar sabit.
Konu tasarımının edit olduğu çok belli. Büyük ihtimal web designi editleyip konu tasarımı yapmışsınız çünkü contact kısmını yetkililer yapmışsınız ama line ları silmeyi unutmuşsunuz.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Böyle sert bir yorum yapmadan önce keşke şunu sorsaydınız "Konu tasarımını siz mi yaptınız yoksa yaptırdınız mı ?". Bunun cevabı basit, Dagon adlı MC-TR üyesine yaptırdık ve benim bunların hiçbirinden haberim yok. Bir daha birine kötü yorum yapmadan önce konu sahibini rezil etme çabasına yönelik cümleler değil de, suç konu sahibinde mi yoksa konuyu tasarlayanda mı diye düşünün :)

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Böyle sert bir yorum yapmadan önce keşke şunu sorsaydınız "Konu tasarımını siz mi yaptınız yoksa yaptırdınız mı ?". Bunun cevabı basit, Dagon adlı MC-TR üyesine yaptırdık ve benim bunların hiçbirinden haberim yok. Bir daha birine kötü yorum yapmadan önce konu sahibini rezil etme çabasına yönelik cümleler değil de, suç konu sahibinde mi yoksa konuyu tasarlayanda mı diye düşünün :)
Amacım küçük düşürmek olsaydı template yide bulurdum. Rezil olması gereken sen değilsin, tasarımda dagon adı geçiyor zaten.

Konu tasarımını beğendim, haritalar güzel fakat bazı bölümleri sevmedim. Başarılar dilerim sizlere efenim.

Başarılar güzel bir sunucu.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kendim Admini olduğum on numara, emek verilmiş sunucudur. Herkesi bekleriz

Başarılar (PromiseNW) :D

hadi güzel sermiş emek var pakette

Builderiniz Geliştirilmeli , Konu Tasarımınızıda Geliştirmelisiniz , Sistemler İyi
Sunucu Puanım : 4/10
Başarılar...! ( Daha İyi Yerlere Gelmeniz Dileğiyle!)

Sunucunuz gayet başarılı bir sunucuya benziyor. Bu akşam gelip oynayacağım. Bir kaç resim silinmiş düzeltilirse hoş olur :)

Konu taasarımı ve haritalar güzel özellik olarak gelirsek sadece pet dikkatimi çekti normalde hub sunucu için olurdu. En yakın zamanda deneyeceğim sunucunuzu. ( Yani sunucunuza gelip özellikleri deneyeceğim.)

() Parantez içini anlamayanlar için yazdım.

Dinar sistemi dışında sistemler klasik.

Map alıntı.

Konu tasarımı güzel.

Başarılar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl