Çözüldü 5-10 dk da bir kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efs2112

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Minecraft
Efs2112

Discord:

efspasha

Tahminimce PerWorld eklentisi ItemsAdderin düzgün çalışmasını engelliyor gibi gözüküyor. Itemsadder eklentisinin tüm dünyalarda çalıştığına emin olun bunun içinde PerWorld dosyasının configine bakmanız gerekiyor

configde itemsadder engellenmemiş

Merhaba @Efs2112 Öncelikle Hatalardan Büyük Oranda En Büyüğü ItemsAdder
Ve Kullanmış olduğun pakette tek hata ıtemsadder da değil birçok hata var saymam gerekirse crazycrates,bettersocial,mcmmo tüm pluginlerini sırayla güncelleyip tekrardan bir log dosyası gönder

Perworld eklentisini çıkartıp hemen ardından LibsDisguises eklentisinide güncellemenizi öneriyorum sunucunuzda desteklenmeyen bir sürümü kullandığınız gözüküyor.

packetevents'ide kontrol etmenizi öneririm

onu da denedim olmadı

Gün içerisinde daha detaylı kontrol edicem beklemede kalın

onu da denedim olmadı
Son attığınız log'a bakıldığında packet events hala aktif gözüküyor çıkarıpta denediyseniz birde son olarak itemsadder'ı çıkarıp açmayı deneyiniz.

Son attığınız log'a bakıldığında packet events hala aktif gözüküyor çıkarıpta denediyseniz birde son olarak itemsadder'ı çıkarıp açmayı deneyiniz.
Sorun zaten itemsadderda sorunu çıkaran eklentileri güncelleyip tekrar deneyin olmazsa log dosyasını tekrar atın itemsadderin orijinal olmasına dikkat edjn

Eklentileri hala guncellememissiniz itemsadder ve gerekli eklentileri güncelleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl