vezirxtrr
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
1.Selamlar skriptte acemiyim. aklımda bir fikir var onu hayata geçirmeye çalışıyorum yapılar bitti. Bir mana sistemi istiyorum skriptime ekleyebileceğim eğer mümkün ise manam yandaki tabloda gözüksün veya açlık barının altında da gözükebilir. eğer bunu da yapamam diyorsanız /manaver diye komut olsun atıyorum ilk yetenek 200 mana harcıyor bir eşya olsun onun ismi mavi yazı ile Mana olsun ama bunu yetenek ile bağlamak istiyorum eğer anlamadıysanız daha açık şekilde olabilirim teşekkürler ilgili arkadaşlar yapabilirse sevinirim
2.ve bir komut yazdığımız zaman ekranda gözüken yazı nasıl yapabilirim atıyorum --ELVİS EŞYALARINI ALDI-- oyundaki tüm oyuncularda gözükecek
3.Bir şematik yapısının dışındaki oyuncuları ileriye doğru fırlatmak ve içindeki oyuncuların direk ölmesini istiyorum şematik yapısını ben hallettim diğerleri kaldı.
Not:Arkadaşlar kendim yapmayi isterim elbette ama kusura bakmayın yeni yeni başladım skripte dediğim gibi hangisini yaparsanız teşekkürler.
2.ve bir komut yazdığımız zaman ekranda gözüken yazı nasıl yapabilirim atıyorum --ELVİS EŞYALARINI ALDI-- oyundaki tüm oyuncularda gözükecek
3.Bir şematik yapısının dışındaki oyuncuları ileriye doğru fırlatmak ve içindeki oyuncuların direk ölmesini istiyorum şematik yapısını ben hallettim diğerleri kaldı.
Not:Arkadaşlar kendim yapmayi isterim elbette ama kusura bakmayın yeni yeni başladım skripte dediğim gibi hangisini yaparsanız teşekkürler.