Bulundu 3 tane istek skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vezirxtrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 431
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vezirxtrr

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
1.Selamlar skriptte acemiyim. aklımda bir fikir var onu hayata geçirmeye çalışıyorum yapılar bitti. Bir mana sistemi istiyorum skriptime ekleyebileceğim eğer mümkün ise manam yandaki tabloda gözüksün veya açlık barının altında da gözükebilir. eğer bunu da yapamam diyorsanız /manaver diye komut olsun atıyorum ilk yetenek 200 mana harcıyor bir eşya olsun onun ismi mavi yazı ile Mana olsun ama bunu yetenek ile bağlamak istiyorum eğer anlamadıysanız daha açık şekilde olabilirim teşekkürler ilgili arkadaşlar yapabilirse sevinirim

2.ve bir komut yazdığımız zaman ekranda gözüken yazı nasıl yapabilirim atıyorum --ELVİS EŞYALARINI ALDI-- oyundaki tüm oyuncularda gözükecek

3.Bir şematik yapısının dışındaki oyuncuları ileriye doğru fırlatmak ve içindeki oyuncuların direk ölmesini istiyorum şematik yapısını ben hallettim diğerleri kaldı.

Not:Arkadaşlar kendim yapmayi isterim elbette ama kusura bakmayın yeni yeni başladım skripte dediğim gibi hangisini yaparsanız teşekkürler.

1.Selamlar skriptte acemiyim. aklımda bir fikir var onu hayata geçirmeye çalışıyorum yapılar bitti. Bir mana sistemi istiyorum skriptime ekleyebileceğim eğer mümkün ise manam yandaki tabloda gözüksün veya açlık barının altında da gözükebilir. eğer bunu da yapamam diyorsanız /manaver diye komut olsun atıyorum ilk yetenek 200 mana harcıyor bir eşya olsun onun ismi mavi yazı ile Mana olsun ama bunu yetenek ile bağlamak istiyorum eğer anlamadıysanız daha açık şekilde olabilirim teşekkürler ilgili arkadaşlar yapabilirse sevinirim

2.ve bir komut yazdığımız zaman ekranda gözüken yazı nasıl yapabilirim atıyorum --ELVİS EŞYALARINI ALDI-- oyundaki tüm oyuncularda gözükecek

3.Bir şematik yapısının dışındaki oyuncuları ileriye doğru fırlatmak ve içindeki oyuncuların direk ölmesini istiyorum şematik yapısını ben hallettim diğerleri kaldı.

Not:Arkadaşlar kendim yapmayi isterim elbette ama kusura bakmayın yeni yeni başladım skripte dediğim gibi hangisini yaparsanız teşekkürler.
Yazmaya başladım.

1- Buyur;
Kod:
Options:
    p: &6Sunucu &bIsmi &c|

Variables:
    {mana::%player%} = 0

command /mana [<text>] [<player>] [<number>]:
    trigger:
        if arg-1 is not set:
            if arg-2 is not set:
                if arg-3 is not set:
                    send "{@p} &8Manan &b%{mana::%player%}%" to player
        if arg-1 is "ver":
            if arg-2 is set:
                if arg-3 is set:
                    if  player has permission "elvis.elvis":
                        add arg-3 to {mana::%arg-2%}
                        send "{@p} &8Sen %arg-2% ye %arg-3% Mana Verdin!" to player
                    else:
                        send "{@p} &cSayi Girmen Gerek!" to player
                else:
                    send "{@p} &cYeterli Yetkin Yok!" to player
            else:
                send "{@p} &cBöyle Bir Oyuncu Yok!" to player

every 3 minutes:
    loop all players:
        if {mana::%loop-player%} is less than 500:
            chance of 30%:
                add 50 to {mana::%loop-player%}
                stop
            chance of 50%:
                add 25 to {mana::%loop-player%}
                stop
        if {mana::%loop-player%} higher than or equal 500:
            set {mana::%loop-player%} to 500

2-
Kod:
command /deneme:
    trigger:
        loop all players:
            send loop-player title "&6Sunucu &bIsmi" with subtitle "&6&m-----&5Elvis Esyasi Aldin!&6&m-----" for 3 second
Şeklinde herkese gönderebilirsin.

3-Şematiğin içine wg koyarsın ve şu kodu kullanabilirsin;
Kod:
on region enter:
    if "%region%" is "denemeregion": #O şematiğin region ismi
        cancel event
        push the player downwards at speed 1

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl