I
IrfanDmn
Ziyaretçi
Anlamadım ? Biraz açıklayıcı olur musun ?Sunucu yapamayınca ben. (T)
Anlamadım ? Biraz açıklayıcı olur musun ?Sunucu yapamayınca ben. (T)
Kendinde belirtmişsin zaten. "Her kurala uyduk, her şeyi tam tamına yaptık." şeklinde. Zaten böyle sunucular çok var. Anlatmak istediğim kısa sürede tutulmak için sistemlerini oyuncuları eğlendircek şekilde kullandırmalısın. Farkılılık yapmalısın. Sunucun az oyuncu alıyorsa oyuncularda değil sunucuda sıkıntı vardır. Bakış açısı önemli tabi. Senin yaptığın şöyle "X Craft" diye bir sunucu var kötü. Sen diyorsun ben bu sistemleri güzelleştiririm ancak yaptığın "X+1 Craft" oluyor. Yapman gereken ise "Y Craft".Anlamadım ? Biraz açıklayıcı olur musun ?
Demekki sen sunucu Yapamayınca böyle oluyorsun ama o adam devam ediyor :/Sunucu yapamayınca ben. (T)
Prison da güzel bir oyun fakat Türkiye'de kesinlikle 0 ilgi görür.Türk Minecraft kitlesi artık bir yeni döneme geçti şuanda önem verilen sunucularda hile serbest olucak insanların "Client" dedikleri kendilerine özgü minecraft hileleriyle birbirileriyle kill aura savaştıracaklar 2.si rank sistemi olucak 3. Minecraft hile kullanma oranı 2016'ya göre çok hızlı bir artışta minecraft kullanıcılarının çoğu hileyle tanışıyor ve hileleri kullanarak haksız bir üstünlük kazanıyor. Açıkçası bu türkiyenin bu durumu beni üzüyor. Yabancılarda bir prison açıyorsun forumda paylaşıyorsun sunucu +50 +40 çekiyor türkiyede açsan +10 çeker onlarda bottur :([DOUBLEPOST=1502539828,1502539757][/DOUBLEPOST]Örnek olarak danger nw sunucuda hile serbest sunucu +100 çekiyor sizce bu adalet mi ? ama sunucu satıldı başka birisine
Türk sunucularını kötülemiyoruz kardeşim biz istiyoruz ki gerçekten kaliteli sunucular 50 kişi alsın emek vermeyen 20 alsın ama emek vermeyen adaletsiz olan 150 kişi alıyorken adaletli ve emek verilen sunucular niye 10 u geçemiyor :DŞuan yaptığınız şey oyuncunuz olmayınca Türk oyuncularını kötülemek başka bir şey değil. Bu size bir şey kazandırmaz.
Belki sunucuya oyuncu gelicek ama siz şuan bunu baltalıyorsunuz?? ne anlamı kalıyor o zaman burda adam Türk sunucularını güzelleştirmeye çalışıyor siz gelip baltalıyorsunuz ve ileride olucaklarıda engelliyorsunuz?Şuan yaptığınız şey oyuncunuz olmayınca Türk oyuncularını kötülemek başka bir şey değil. Bu size bir şey kazandırmaz.
Eleştiriyi kaldıramıyorsun , Konuyu baltalıyorsun ..Şuan yaptığınız şey oyuncunuz olmayınca Türk oyuncularını kötülemek başka bir şey değil. Bu size bir şey kazandırmaz.
Sunucuya gel ve neler olduğunu gör. Pat diye gelsin istemiyorum 10 gündür düşüş içerisindeyiz. Her gün 1 kişi bile eklense yeter ama her gün 5 6 kişi girmiyor. Bazen sunucu geziyorum hepsini hile serbest denilen vip dağıtılan sunucularda görüyorum.Pat Diye Gelicek Diye Birşey Yok Bu İşler Biraz Zamana Bağlı Reklamını Yaptın Bekliyebilirsin. Veya İlgilerini Çekicek Birşey Yapman Lazım.
İlgimi çeken sunuculara girip bakıp çıkıyorum. Oda NadirenSunucuya gel ve neler olduğunu gör. Pat diye gelsin istemiyorum 10 gündür düşüş içerisindeyiz. Her gün 1 kişi bile eklense yeter ama her gün 5 6 kişi girmiyor. Bazen sunucu geziyorum hepsini hile serbest denilen vip dağıtılan sunucularda görüyorum.
mudlusamoi#5646
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!