.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlgimi çeken sunuculara girip bakıp çıkıyorum. Oda Nadiren
Sunucuma gelmeden yorum yapma bence yani kimse yapmasın çünkü bizim derdimizi o eklentileri kullananlar veya kodlayan anlar :D Hiçbiri beceremediği için... Bir sunucu var ad vermek istemiyorum kavga çıkıp yine rezil olsunlar istemem ama sunucuda 2 3 eklenti adı söyleyip sunucularına kuruyorlar fakat ayarlayamadan siliyorlar.[DOUBLEPOST=1502540721,1502540653][/DOUBLEPOST]
Bu konu bir tartışma konusu herkes diledğince forum kurallarına dikkat ederek tartışabilir. Aşırıya kaçarsanız uyarı veya ceza vermekten kaçınmam. İyi forumlar.
Ben tartıştığım zaman olay bazen yasaklanmaya kadar gidebiliyor bence hiç gerek yok :D

Minigames sunucusu açmıştım ismi bile duyulmadı çok üzücü bi durum hergün serverda tek başına 1 kişi beklemek anlıyorum

Sunucuma gelmeden yorum yapma bence yani kimse yapmasın çünkü bizim derdimizi o eklentileri kullananlar veya kodlayan anlar :D Hiçbiri beceremediği için... Bir sunucu var ad vermek istemiyorum kavga çıkıp yine rezil olsunlar istemem ama sunucuda 2 3 eklenti adı söyleyip sunucularına kuruyorlar fakat ayarlayamadan siliyorlar.[DOUBLEPOST=1502540721,1502540653][/DOUBLEPOST]
Ben tartıştığım zaman olay bazen yasaklanmaya kadar gidebiliyor bence hiç gerek yok :D

Yaptığın eklentilerin istediği zaman, emek ve bilginin tamamen farkında olup, söylediğine katılıp savunmak istesemde iki tarafıda eleştirmek istiyorum.

Eğer "emeksiz çalıntı" tarzı sunucular doluyorsa ve sen bu kitleyi sunucuna getirmeyi hedefliyorsan, "emeksiz çalıntı" sunucusu açman lazım. Ama amacın emektar bir kitleye hitap etmekse, sunucunun reklamını ve konusunu düzgün yapıp beklemekten başka çaren yok. Sabırlı olman lazım :)

Yaptığın eklentilerin istediği zaman, emek ve bilginin tamamen farkında olup, söylediğine katılıp savunmak istesemde iki tarafıda eleştirmek istiyorum.

Eğer "emeksiz çalıntı" tarzı sunucular doluyorsa ve sen bu kitleyi sunucuna getirmeyi hedefliyorsan, "emeksiz çalıntı" sunucusu açman lazım. Ama amacın emektar bir kitleye hitap etmekse, sunucunun reklamını ve konusunu düzgün yapıp beklemekten başka çaren yok. Sabırlı olman lazım :)
Çok haklısın ama ben kitleyi düzeltmek istiyorum. Faction sunucuları çok kötüydü paket paylaştım. Şimdi de sunucu açarak kitleyi düzeltmek istiyorum. Bu arada güzel bir eleştriydi teşekkürler. Ama konumuza da emek verdik youtubeden de reklam falan verdik.

Oyuncu çekebilmen için bunlar gerekiyor bunları yaparsan %1 milyon oyuncu artışı garanti:
1)Hilelere izin vereceksin
2)Sunucuda oyuncular istediği gibi davranacak
3)Oyuncular bir birlerinin ailelerine küfredebilecek
4)Oyunculara hergün +1 milyon event yapacaksın
5)Oyuncularla bir birinizle çok samimi olup küfürleri bile sorgulamayacak duruma gelmelesiniz.
6)Her gelene bir cacık bilememesine rağmen yetki vermelisin op verirsen sunucu oyuncudan çöker.

Aslında çalıntı paket demek istemiyorum da hani paket alıntı paket hakkında çok emek verilmemiş sunucular demek çok daha doğru olur.[DOUBLEPOST=1502541266,1502541199][/DOUBLEPOST]Aslında çalıntı paket demek istemiyorum da hani paket alıntı paket hakkında çok emek verilmemiş sunucular demek çok daha doğru olur.
Oyuncu çekebilmen için bunlar gerekiyor bunları yaparsan %1 milyon oyuncu artışı garanti:
1)Hilelere izin vereceksin
2)Sunucuda oyuncular istediği gibi davranacak
3)Oyuncular bir birlerinin ailelerine küfredebilecek
4)Oyunculara hergün +1 milyon event yapacaksın
5)Oyuncularla bir birinizle çok samimi olup küfürleri bile sorgulamayacak duruma gelmelesiniz.
6)Her gelene bir cacık bilememesine rağmen yetki vermelisin op verirsen sunucu oyuncudan çöker.
Ahhahahaha güzel değerlendirme :D Teşekkürler.

Sana taktik vereyim:
Sunucuyu bungecoord a çevir opskyblock opfaction opmurder opskywars opeggwars gibi op sunucular aç
Skyblockta girişte 20 stack diamond block 50 tane golem
Factionda girişte p1000 set
Murderde innocent e 50 can murderede tek atsa bile keskinlik 9999999 vereceksin her saniye altın çıkcak
Skywarsda beleş kit olcak p2milyar
Eggwars da spawnerdan her saniyede 3 tane diamond çıkcak
Ve bu tümünde hile serbest küfür serbest 30 aylık beleş vip olcak
(Türkiyenin durumu)

Türkiye'deki sistemlerin basitliği , insanların öğrenime kapalı olması .. Sizin npc sisteminizi anlamayan ve sunucuyu bırakan baya bir kişi var ...

Son düzenleme:
Küçükmüş, büyükmüş, arkadaşlar bunları geçelim. Ne kadar taraf tutmak istemesemde eve döndükten sonra bir sürü bildirime bakıp burdaki tartışmayı gördükten sonra pes ettim.

Lütfen biraz birbirimize saygılı olalım, tek bir ülke ve bu ülkenin oyuncu kitlesine bağlı bir topluluğuz, buradaki sunucu fazlalığı zaten gereksiz fazla olması ile beraber kalitesiz, ve buna rağmen bunu sadece savunmuş olmak için savunmayalım. Buna karşı çıkmamız gerekiyor, kaliteli sunucuların dolup, güzel fikirlerin ortaya çıkmasının tek yolu, birlik olup bu tarz sunuculara girmemek. Sunucuda oyuncu olmazsa, sunucuda olmaz.

Fakat işin gerçek tarafına bakarsak, bunca "kötü" sunucuda bunca insan oynuyorsa, demek ki çoğunluk tarafından yapılan seçim bu, insan değişmez sonuçta. Lütfen bu tartışmayı iki kişi devam ettiricek ise kendi aralarında pm atsınlar, çünkü laf atmaya dönmüş konu. Zaten işe yaramayan fikrini duyurmak için 28 punto kalın italik harf kullanıp, türkçenin içine tükürürcesine her kelimenin ilk harfi büyütülüyorsa buna söylenecek daha laf yok.

Bu tarz sunucularla dalga geçmek eğlenceli olabilir, ama oda aynı şekilde tekrar etmeye devam etmiş, aynı şaka 3-4 kişi tarafından tekrardan yapılmış, bu tarafta madem kendi fikirlerini ve zevklerini daha yüksek görüyorsa onlarda aynı şekilde davranıp bitmesi gereken yerde bitirsin. Şahısa yapılan suçlamalar hoş değildi ayrıca.

Küçükmüş, büyükmüş, arkadaşlar bunları geçelim. Ne kadar taraf tutmak istemesemde eve döndükten sonra bir sürü bildirime bakıp burdaki tartışmayı gördükten sonra pes ettim.

Lütfen biraz birbirimize saygılı olalım, tek bir ülke ve bu ülkenin oyuncu kitlesine bağlı bir topluluğuz, buradaki sunucu fazlalığı zaten gereksiz fazla olması ile beraber kalitesiz, ve buna rağmen bunu sadece savunmuş olmak için savunmayalım. Buna karşı çıkmamız gerekiyor, kaliteli sunucuların dolup, güzel fikirlerin ortaya çıkmasının tek yolu, birlik olup bu tarz sunuculara girmemek. Sunucuda oyuncu olmazsa, sunucuda olmaz.

Fakat işin gerçek tarafına bakarsak, bunca "kötü" sunucuda bunca insan oynuyorsa, demek ki çoğunluk tarafından yapılan seçim bu, insan değişmez sonuçta. Lütfen bu tartışmayı iki kişi devam ettiricek ise kendi aralarında pm atsınlar, çünkü laf atmaya dönmüş konu. Zaten işe yaramayan fikrini duyurmak için 28 punto kalın italik harf kullanıp, türkçenin içine tükürürcesine her kelimenin ilk harfi büyütülüyorsa buna söylenecek daha laf yok.

Bu tarz sunucularla dalga geçmek eğlenceli olabilir, ama oda aynı şekilde tekrar etmeye devam etmiş, aynı şaka 3-4 kişi tarafından tekrardan yapılmış, bu tarafta madem kendi fikirlerini ve zevklerini daha yüksek görüyorsa onlarda aynı şekilde davranıp bitmesi gereken yerde bitirsin. Şahısa yapılan suçlamalar hoş değildi ayrıca.
Arkadaş ile bir derdim yoktu. Sunucumuza verdiğimiz emeği bilmeden sunucu hakkında yorum yapabiliyor. Bende arkadaş düzgünce söyledim sunucuma gelmeden yorum yapmayın şu şu şu. Aldığım cevap ise şudur "Eleştri Kaldıramıyorsan Konuyu Açma" felan fırt pırt bir şeyler saçmaladı bende haliyle sinirlendim. Ama doğrusunu sen diyorsun Teşekkür ederiz tekrardan.[DOUBLEPOST=1502576901,1502576735][/DOUBLEPOST]Ayrıyeten Sunucuya geliyorlar diyorlar ki irfan kanka şunu versene bana çok güzelmiş, Hayır diyorum sunucu hakkında bilgi vermiyorum diyorum sonra kavga başlatıyor yaşımla dalga geçiliyor. Şu forumda kendini akıllı sanan herkes ya herkes yaşımla dalga geçti :D 2002 Doğumluyum yaşımdan şikayetçi de değilim :) Dalga geçen arkadaşlarada açık açık geri kafalı insanlar olduğunu sölyüyorum :D

Sunucunuz çok hojtur ama siz çalıntı paket yapmıyorsunuz rehber alımı yapmıyorsunuz p19891561 Set vermiyorsunuz Beleş VİP Vermiyorsunuz emek vermeme sunucusu değilki neden tutsun?

Merhaba arkadaşlar ben FutureMC'nin Developeri İrfan Duman. Arkadaşlar Türkiye'nin en eşsiz ver benzersiz faction sunucusunu yaptık her önerilere uyduk her isteğe kafa yorduk bugsuz hatasız adaletli bir oyun için savaşıyoruz her şeyi yapıyoruz ama karşılık gelmiyor. Siz oyuncular neden gelişmiş sunucuları sevmiyorsunuz da alıntı paketlerle bedava vip dağıtan her dakika event yapan p200 p500 set veren sunucularda oynuyorsunuz ? Neden kaliteyi görmüyorsunuz arkadaşlar ? Ben Türk milletini bu konuda anlamıyorum. Eşsiz bir sunucu yarattık ve gelen kişi sayısı 10 u geçmiyor neden ? V10 Kazma ile denedik yok v5 ile denedik yok neden sunucumuz tutmuyor ? Yetkililerimiz ilgili eksik bir şeyimiz de yok sizce neden ? Fikirlerinizi almak istedim herkes yazarsa sevinirim.
Katılıyorum Sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl