I
IrfanDmn
Ziyaretçi
IYusuf_SelmanI#3770
Merhaba arkadaşlar ben FutureMC'nin Developeri İrfan Duman. Arkadaşlar Türkiye'nin en eşsiz ver benzersiz faction sunucusunu yaptık her önerilere uyduk her isteğe kafa yorduk bugsuz hatasız adaletli bir oyun için savaşıyoruz her şeyi yapıyoruz ama karşılık gelmiyor. Siz oyuncular neden gelişmiş sunucuları sevmiyorsunuz da alıntı paketlerle bedava vip dağıtan her dakika event yapan p200 p500 set veren sunucularda oynuyorsunuz ? Neden kaliteyi görmüyorsunuz arkadaşlar ? Ben Türk milletini bu konuda anlamıyorum. Eşsiz bir sunucu yarattık ve gelen kişi sayısı 10 u geçmiyor neden ? V10 Kazma ile denedik yok v5 ile denedik yok neden sunucumuz tutmuyor ? Yetkililerimiz ilgili eksik bir şeyimiz de yok sizce neden ? Fikirlerinizi almak istedim herkes yazarsa sevinirim.
Tek istediğim neden herkes v200 p200 bedava vip veren yerlere gidiyor anlamıyorum onun cevabını alsam içim rahatlar. Sırf bu rezil herifler yüzünden Türkiye'de bir sürü kaliteli insan işini bıraktı.kardeşim türkiyedeki survival sunucularıda aynı durumda malesef
Dediğine %100 katılıyorum.Merhaba arkadaşlar ben FutureMC'nin Developeri İrfan Duman. Arkadaşlar Türkiye'nin en eşsiz ver benzersiz faction sunucusunu yaptık her önerilere uyduk her isteğe kafa yorduk bugsuz hatasız adaletli bir oyun için savaşıyoruz her şeyi yapıyoruz ama karşılık gelmiyor. Siz oyuncular neden gelişmiş sunucuları sevmiyorsunuz da alıntı paketlerle bedava vip dağıtan her dakika event yapan p200 p500 set veren sunucularda oynuyorsunuz ? Neden kaliteyi görmüyorsunuz arkadaşlar ? Ben Türk milletini bu konuda anlamıyorum. Eşsiz bir sunucu yarattık ve gelen kişi sayısı 10 u geçmiyor neden ? V10 Kazma ile denedik yok v5 ile denedik yok neden sunucumuz tutmuyor ? Yetkililerimiz ilgili eksik bir şeyimiz de yok sizce neden ? Fikirlerinizi almak istedim herkes yazarsa sevinirim.
Hazır eklentide çok kullanmıyoruz. Çoğu gelen önerileri biz kodluyoruz çok güzel yenilikler çok manyak bir zevk var sunucuda ama gelen kişi yok boş yani :DDediğine %100 katılıyorum.
Kendim 1 yıl boyunca plugin paketi yaptım çok da güzel sistemler vs.'si vardı sunucuyu açtım gelen kişi sayısı 5'i geçmedi.
Türkiye'deki oyncu kitlesi Alıntı ve Emek olmayan sunucular üzerine yönelik :/
Minigames sunucusu bile açsak tutmaz ki sunucu ile alakası yok bence şuan piyasa ve ortam çok kötü. Acayip pis bir oyuncu kitlesi yetişiyor herkes hile falan.Sadece survival ve faction degil Skyblockda oyle
IYusuf_SelmanI#3770
Şuan sunucunuza girdim Nick'im Protokadna build'ler çok hoş olmuş.Hazır eklentide çok kullanmıyoruz. Çoğu gelen önerileri biz kodluyoruz çok güzel yenilikler çok manyak bir zevk var sunucuda ama gelen kişi yok boş yani :D
Ben sana farkı anlatayım kardeşim yorulma :DŞuan sunucunuza girdim Nick'im Protokadna build'ler çok hoş olmuş.
Sunucunun diyer sunuculardan farkını küçük bi örnek ile açıklıyım (Yabancı deyil Türk)
Çoğu warp'ın girişinde
![]()
gibi renk katan Askılıklar bulunmakta (NPC gibi ama deyil)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!