Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
26 Eylül 2019 5.7 Şiddetinde İstanbul Depremi - Okullar Tatil Mi?
Okulda ders işliyorduk birden sıra oynamaya başladı, bacağıma baktım ve titriyordu diğer sıralara baktım titremeye başladılar hemen ayağa kalktım ve bütün sınıf bahçeye çıktı.Okul tahliye edildi.Yaklaşık 1 saat bahçede oturduk herkes eve gitti annem gelmedi ki evimde uzaktı.Sonra okula girmek yasaktı ama hoca bizi soktu ve telefonumu alıp hemen aşağı kaçtı.Çok kötü olaydı.
UNUTMAYIN BU DAHA BAŞLANGIÇ
DAHA KÖTÜLERİDE OLUCAK TEDBİRLİ OLUN!
Bursa da 5.8 - 5.9 şiddetinde 14:00 Sıralarında deprem oldu ve bugün 15:00 da alınan karara göre BUGÜN okullar tatil oldu.
Buna karşılık şunu söylüyebilirim Marmara da ortalama 20 yılda bir büyük depremler olacağı tahmin ediliyor ve en son depremden bu yana yaklaşan seneler sonucu bu küçük depremlerden sonra gittikçe büyümesi gayet norma zaten 1 2 yıl içinde büyük bir deprem olacağı herzaman savunuluyor.
Gördüğümüzbu depremlerin küçük küçük (4 - 5) şiddetleri olması yerküre nin boşalmasına sebep olur ve büyük depremlere bi ön getirebilir.
Benim de ümidim küçük depremler ile boşalması fakat buna karışamıyoruz bize düşen sadece beklemek ve görmek.
Yanlışım var ise düzeltiniz. Depremi yaşayan kişilere Geçmiş Olsun dileklerimi iletiyorum.