26 Eylül 2019 5.7 Şiddetinde İstanbul Depremi - Okullar Tatil Mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.087
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Garoz

Simplicitas tollit virtutem.
Elmaslar
471
Minecraft
GarozLite

Discord:

MonBoyhiner#2885

kandilli-den-istanbul-depremiyle-ilgili-korkutan-12457824_8379_o.jpg

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, okulların tatil edildiği duyuruldu.

ARTÇI SARSINTILAR OLDU

Marmara denizi açıklarında ise 3.2 ve 4.4 büyüklüğünde artçı sarsıntılar meydana geldi.

Düşünceleriniz neler?

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kaç gün acaba tatil ? :D

Kütahya'da olmuş sanırım bir de

Bursada 5.8-5.9 arasında deprem oldu 14.00 civarlarında ve bu depremi okulda da hissettik ve erken bıraktılar sanırım tatil.

Okulda ders işliyorduk birden sıra oynamaya başladı, bacağıma baktım ve titriyordu diğer sıralara baktım titremeye başladılar hemen ayağa kalktım ve bütün sınıf bahçeye çıktı.Okul tahliye edildi.Yaklaşık 1 saat bahçede oturduk herkes eve gitti annem gelmedi ki evimde uzaktı.Sonra okula girmek yasaktı ama hoca bizi soktu ve telefonumu alıp hemen aşağı kaçtı.Çok kötü olaydı.

UNUTMAYIN BU DAHA BAŞLANGIÇ
DAHA KÖTÜLERİDE OLUCAK TEDBİRLİ OLUN!

İstanbul'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah bir daha yaşanmaz.

Bursa da 5.8 - 5.9 şiddetinde 14:00 Sıralarında deprem oldu ve bugün 15:00 da alınan karara göre BUGÜN okullar tatil oldu.

Buna karşılık şunu söylüyebilirim Marmara da ortalama 20 yılda bir büyük depremler olacağı tahmin ediliyor ve en son depremden bu yana yaklaşan seneler sonucu bu küçük depremlerden sonra gittikçe büyümesi gayet norma zaten 1 2 yıl içinde büyük bir deprem olacağı herzaman savunuluyor.

Gördüğümüzbu depremlerin küçük küçük (4 - 5) şiddetleri olması yerküre nin boşalmasına sebep olur ve büyük depremlere bi ön getirebilir.

Benim de ümidim küçük depremler ile boşalması fakat buna karışamıyoruz bize düşen sadece beklemek ve görmek.

Yanlışım var ise düzeltiniz. Depremi yaşayan kişilere Geçmiş Olsun dileklerimi iletiyorum.

Saat 6 civarlarında artçı bekleniyor tahmini 4.5-5.5 arası olacak dikkatli olun.

Hangi moderatör benim konumu editledi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl