20 Üzeri TPS Nasıl Oluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Racfourd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 17.819
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 tps normal bence

Biraz geç bir yanıt olarak görebilirsin ama büyük ihtimalle yalan çünkü 20+ TPS olmasının imkanı yok max 20

Arada bende tps 20+ görüyorum.Dediğiniz gibi 20.04 gibi ufak rakamlarla artıyor.Mühim bir şey olduğunu sanmıyorum.Korkulacak bir şey yok :D

Kısa kesiyorum, 20.04 Tps değeri gördüm bir sunucuda. Bu olay nasıl oluyor? Bir çok yerde 20.00 Tps değeri geçilmez deniliyordu. Açıklarmısınız?

20 üzeri hiç olmadı ben de

20.7 olmuştu en fazla bende. Fazlasını görmedim.

Eklenti ile yapılabildiğini duymuştum fakat bi ara spigot dan bukkit geçmiştim eklentisiz 20.08 tps almıştım

Editlenmiştir belki 20 Üstü görmedim hiç

TPS değeri double'dır (Virgüllü sayı) ve normal olarak 20 ile 21 arasında takılabilir mesela 20.099 falan gibi bir sayı olabilir, /tps komutu 20 ve üzeri gözüktüğünde onu 20* olarak gösterir ama aslında 21 falan da olabilir, Bunu bir plugin görebilir fakat tps komutuyla göremezsiniz, Bu değer normadlir. 20 üzeri imkansız diye birşey yoktur. Sadece /tps komutu 20 üzerini göstermez. Fakat ekstra bir eklenti bunun 20.04 falan gibi bir sayı olduğunu görebilir.

Arkadaşımın sunucusunda ben 21.6 TPS görmüştüm. 21 i geçince TPS düşmüş gibi lag oluşuyordu.

Ya moruk saçmalamayın benim mc sabit 174tps var hahaaa bleedat arada 180 oluyor ama fps asla ama asla 20 üstüne çıkmaz (ince, anlayan anladı, sjsjsj, 242)

+100 20.04 Alıyorum herkes yanlış bilgi vermiş gereksiz plugin ve gereksiz skript kullanan sunucular 20 yi geçemiyor.

20.07 +150 alan aleria.club var

Gereksizden kastım title manager de tablo ve skor tablosu varken featherbord ''crekli'' ve tab da animasyona abanan kişiler var.
Crekli eklentilerden kurtulun gereksiz skriptlerden kaçının

evet yine çok bilgili üstat arkadaşlarımız toplanmış tps 20 üzeri olamaz diyor harikasınız.
tps= tick per second

oyundaki her şey ticklerle çalışır bir tickden hızlı hiçbir şey gerçekleşemez. Normal şartlar altında bir saniyede 20 tick gerçekleşir fakat eğer sunucunuz yavaşsa saniyede 20 tick çalıştıramayabilir. Bu tps'inizin 20 üzeri çıkamayacağı anlamına gelmez. 20 tps üzeri etkisizdir. 20 tps ile 50 tps arasında performans farkı yoktur geri kalan 30 tickde işlemci boşta kalır. algoritma bozuk eğğ

@Povcik aleria klap +150'de 20.07 alıyoruz demi moruk?????

20.04 üzeri iste oynama vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl