Lunxr
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Lunxr
Discord:
lunxrtra
lunxrtra
swoxyi
Eğer açacağın eklenti paketi üst sürüm değilse ve optimize paketse açarsın. Ancak, o tarz sitelerin işlemcilerine güven olur mu? bilmem.Merhaba Arkadaşlar freeminecraftserver sitesinden sunucu açtım ve 2 gb ram verdi sizce 2 gb ram e skyblock veya survival sunucusu açabilirmiyim pvp sunucusuda olur.
lunxrtra
Yani 1.16.5 açmayı düşünüyorum ve vds im olsa çok daha iyi şeyler yaparım ama sadece 2 gb ram var bedava yüksek ramli bildiğin site varmıEğer açacağın eklenti paketi üst sürüm değilse ve optimize paketse açarsın. Ancak, o tarz sitelerin işlemcilerine güven olur mu? bilmem.
lunxrtra
Soru sordum kanka sıkıntın ne herkesin senin gibi vds i yoksence hulk gerçek olabilir mi kanka? windows kullandığını var sayarsak guinin kullanacağı zaten 600-700mb boşta
swoxyi
İlk sunucumu aternos üzerinden açtıydım onun dışında bir bilgim yok maalesef.Yani 1.16.5 açmayı düşünüyorum ve vds im olsa çok daha iyi şeyler yaparım ama sadece 2 gb ram var bedava yüksek ramli bildiğin site varmı
1) Ücretsiz bir şekilde sunucu açman birazcık zor.Yani 1.16.5 açmayı düşünüyorum ve vds im olsa çok daha iyi şeyler yaparım ama sadece 2 gb ram var bedava yüksek ramli bildiğin site varmı
lunxrtra
Yani plugin paketi yükleyebilmem gerekiyor peki sunucu reklamını nerde yapabilirim iyi tasarımlarım var bedava yapabileceğim bir yer varmıİlk sunucumu aternosdan açtıydım onun dışında başka site hakkında bir bilgim yok maalesef.
swoxyi
Discordda minecraft toplulukları oluyor küçük bir kitleye sahip olabilirsin köşelerden. Ancak, belli bir sermayen olmadan işin zor.Yani plugin paketi yükleyebilmem gerekiyor peki sunucu reklamını nerde yapabilirim iyi tasarımlarım var bedava yapabileceğim bir yer varmı
lunxrtra
Anladım isterseniz sizin için uygun fiyata tasarımlar yapabilirimDiscordda minecraft toplulukları oluyor küçük bir kitleye sahip olabilirsin köşelerden. Ancak, belli bir sermayen olmadan işin zor.
reis ne boş yaptın ya iki dk şurda ver de geçDiscordda minecraft toplulukları oluyor küçük bir kitleye sahip olabilirsin köşelerden. Ancak, belli bir sermayen olmadan işin zor.
lunxrtra
Ver de derken?reis ne boş yaptın ya iki dk şurda ver de geç
swoxyi
Discorddan arkadaşlık isteği gönderdim detaylıca yardımcı olayım size.Anladım isterseniz sizin için uygun fiyata tasarımlar yapabilirim
Yorum kasmak için buradaysan, faydalı bir şey söyleyemiyorsan hiç yazma. Boş ve anlamsız yorumların sadece forumun kalitesini düşürür.reis ne boş yaptın ya iki dk şurda ver de geç
Ekli dosyayı görüntüle 251188
Yorum kasmak için buradaysan, faydalı bir şey söyleyemiyorsan hiç yazma. Boş ve anlamsız yorumların sadece forumun kalitesini düşürür.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!