2 Gb Ram İle Survival Veya SkyBlock Açılır Mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lunxr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lunxr

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Lunxr

Discord:

lunxrtra

Merhaba Arkadaşlar freeminecraftserver sitesinden sunucu açtım ve 2 gb ram verdi sizce 2 gb ram e skyblock veya survival sunucusu açabilirmiyim pvp sunucusuda olur.

Merhaba Arkadaşlar freeminecraftserver sitesinden sunucu açtım ve 2 gb ram verdi sizce 2 gb ram e skyblock veya survival sunucusu açabilirmiyim pvp sunucusuda olur.
Eğer açacağın eklenti paketi üst sürüm değilse ve optimize paketse açarsın. Ancak, o tarz sitelerin işlemcilerine güven olur mu? bilmem.

sence hulk gerçek olabilir mi kanka? windows kullandığını var sayarsak guinin kullanacağı zaten 600-700mb boşta

Eğer açacağın eklenti paketi üst sürüm değilse ve optimize paketse açarsın. Ancak, o tarz sitelerin işlemcilerine güven olur mu? bilmem.
Yani 1.16.5 açmayı düşünüyorum ve vds im olsa çok daha iyi şeyler yaparım ama sadece 2 gb ram var bedava yüksek ramli bildiğin site varmı

Yani 1.16.5 açmayı düşünüyorum ve vds im olsa çok daha iyi şeyler yaparım ama sadece 2 gb ram var bedava yüksek ramli bildiğin site varmı
İlk sunucumu aternos üzerinden açtıydım onun dışında bir bilgim yok maalesef.

Son düzenleme:
1) Ücretsiz bir şekilde sunucu açman birazcık zor.
2) Sunucu açacaksan hiçbir masraftan kaçınmamalısın.
3) Sunucu açmak için yüksek cihaza ihtiyacın var.

Daha nicelerini sayabilirim, bundan sonrasını sen düşün.

İlk sunucumu aternosdan açtıydım onun dışında başka site hakkında bir bilgim yok maalesef.
Yani plugin paketi yükleyebilmem gerekiyor peki sunucu reklamını nerde yapabilirim iyi tasarımlarım var bedava yapabileceğim bir yer varmı

Yani plugin paketi yükleyebilmem gerekiyor peki sunucu reklamını nerde yapabilirim iyi tasarımlarım var bedava yapabileceğim bir yer varmı
Discordda minecraft toplulukları oluyor küçük bir kitleye sahip olabilirsin köşelerden. Ancak, belli bir sermayen olmadan işin zor.

Discordda minecraft toplulukları oluyor küçük bir kitleye sahip olabilirsin köşelerden. Ancak, belli bir sermayen olmadan işin zor.
Anladım isterseniz sizin için uygun fiyata tasarımlar yapabilirim

reis ne boş yaptın ya iki dk şurda ver de geç

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl