burhanaga09
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 7
ikincielkralliklariseth
leaderos al kafan rahat olsun dostum emin ol yeni açılanlardan pek hayır gelmezGüzel tasarım sahip, mevcut 120+ aktif oyunculu sunucumuz için website değişikliği yapacağız önerilerinizi bekliyoruz.
Texider
racfourdtr
Hangilerinde ne hayırsızlığını gördün anlatır mısın, bizde uzak duralım?leaderos al kafan rahat olsun dostum emin ol yeni açılanlardan pek hayır gelmez
rootdayi
ikincielkralliklariseth
zonely diyelim fotoğraf atınca kişisel verilerden "sözde kişisel veriler"'den ceza alıyorum yoksa :xHangilerinde ne hayırsızlığını gördün anlatır mısın, bizde uzak duralım?
Benim acım başımdan aşkın lütfen bunu göz önünde bulundur boran, sen benim daha önce arkadaşımdın ben de buna göre davranıyordum. Başka birine seninle konuştuğum gibi konuşmam.zonely diyelim fotoğraf atınca kişisel verilerden "sözde kişisel veriler"'den ceza alıyorum yoksa :x
hansdevl
Valla yanlış anlama forum üyesi; En son @WhiteEffect den minigame paket almıştık pişman olduk. Bu sefer aynısını yaşayamayız. SaygılarŞu an hangi yazılımı kullanıyorsunuz?
İsterseniz mevcut verilerinizi Zonely’ye taşıyabiliriz, bu konuda yardımcı oluyoruz.
Yazılımı aktif olarak kullanan oldukça geniş bir kullanıcı çevremiz var. Dilerseniz bu sitelere göz atarak sistemi inceleyebilirsiniz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Alternatifleri incelemek istiyorsanız:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!