Çözüldü +120 aktif oyunculu sunucumuz için website değişikliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burhanaga09

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Güzel tasarım sahip, mevcut 120+ aktif oyunculu sunucumuz için website değişikliği yapacağız önerilerinizi bekliyoruz.

Crafter öneririm

Aktif destek ekibi, +5 ücretsiz tema ve bütçe dostu planlarımız ile sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye hazırız. Dilerseniz bizlerle iletişime geçin, 1 aylık ücretsiz deneme lisansınızı başlatalım.

İletişim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresinden destek talebi oluşturup detaylı bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar..

Güzel tasarım sahip, mevcut 120+ aktif oyunculu sunucumuz için website değişikliği yapacağız önerilerinizi bekliyoruz.
leaderos al kafan rahat olsun dostum emin ol yeni açılanlardan pek hayır gelmez

leaderos önermem hem karışık hemde buglar var ve eğer leaderos hosting kullanıcaksan sürekli down oluyor eğer değiştireceksen zonely yada crafter öneririm kesinlikle minexonn kullanılamaz aslada önermem leaderos'da kullanılabilir. hala ama benim tavsiyem zonely veya crafter olucaktır.

minestore tercih edebilirsiniz. 70$ olması gerekiyor lifetime license​

Hocam, tecrübelerime bağlı olarak eğer sadece mağaza için kullanmak istiyorsanız MineStoreCMS kullanabilirsiniz ama paraşüt gibi entegrasyonları içermez. All in-one (hepsi bir arada) çözümü istiyorsanız şu anda LeaderOS sizin için en uygunu olacaktır, Türkiye için en iyi alternatif bence LeaderOS.

Minestore alabilirsin çok kaliteli en kötü Tebex veya Leaderos kullan bu forumdakilerden sakın alma.

Hangilerinde ne hayırsızlığını gördün anlatır mısın, bizde uzak duralım?
zonely diyelim fotoğraf atınca kişisel verilerden "sözde kişisel veriler"'den ceza alıyorum yoksa :x

zonely diyelim fotoğraf atınca kişisel verilerden "sözde kişisel veriler"'den ceza alıyorum yoksa :x
Benim acım başımdan aşkın lütfen bunu göz önünde bulundur boran, sen benim daha önce arkadaşımdın ben de buna göre davranıyordum. Başka birine seninle konuştuğum gibi konuşmam.

Şimdi kendimi acındırıyormuş gibi hissettirebilirim ama Zonely’yi geliştirme amacım bambaşkaydı. Üniversitede kendime uygun bir eş bulamamış olmam ve babamın vefatı ki bunları zaten biliyorsun. Bu nedenle gecemi gündüzüme katarak başka bir şeyle uğraşamaz hâle gelmiştim. Bu yüzden sevdiğim bir işle meşgul olmak ve topluluğumla birlikte büyümek istedim.

Açıkçası bu süreç bana birçok şeyi unutturdu. Bugüne kadar yaklaşık 450 kullanıcıya AnyDesk üzerinden kurulum sağladık, bununla da kalmayıp üzerine sürekli destek sunduk.

Eskiden olan özel konuşmalarımın paylaşılmamasını rica ediyorum.

Piyasada düzgün skript yok açık ara tebex iyi

MineStore'da şuanda 40% indirim var

Şu an hangi yazılımı kullanıyorsunuz?
İsterseniz mevcut verilerinizi Zonely’ye taşıyabiliriz, bu konuda yardımcı oluyoruz.

Yazılımı aktif olarak kullanan oldukça geniş bir kullanıcı çevremiz var. Dilerseniz bu sitelere göz atarak sistemi inceleyebilirsiniz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Alternatifleri incelemek istiyorsanız:
Valla yanlış anlama forum üyesi; En son @WhiteEffect den minigame paket almıştık pişman olduk. Bu sefer aynısını yaşayamayız. Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl