1.8 Tabanlı ÇakmaLobi ve Lobi Mantıklı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ImBrother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 141
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImBrother

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
17
Merhabalar, 1.8 tabanlı çakmalobi ve lobi mantıklı mıdır? Çok önemli bir şey mi bu? Fakat girişler 1.16.5'ten itibaren olacak. SKYBLOCK sunucum 1.20.4 tabanlı olacak.

gereksiz 2 lobiye gerek yok bence

Çakma lobi yerine günümüzde velocity tabanlı proxy kullanmak en mantıklı seçenek. Ekstradan 1 pakete daha gerek yok. Tek oyun modu ise lobiye de gerek yok.

kimse soruyu anlamamış evet ana sunucuların modern sürümde olup da lobi ve çakmalobini 1.8 ayarlayabilirsin, normalde kazanacağın pek bir performans yok çünkü sonuçta lobi sunucuları ama 1 gb ram bile önemliyse deneyebilirsin. 10 yıllık sürüm olduğu için viaversion BELKİ sıkıntı çıkarabilir. Ayrıca mapte 1.8 üstü eklenen hiç bir bloğu kullanamazsın.

kimse soruyu anlamamış evet ana sunucuların modern sürümde olup da lobi ve çakmalobini 1.8 ayarlayabilirsin, normalde kazanacağın pek bir performans yok çünkü sonuçta lobi sunucuları ama 1 gb ram bile önemliyse deneyebilirsin. 10 yıllık sürüm olduğu için viaversion BELKİ sıkıntı çıkarabilir. Ayrıca mapte 1.8 üstü eklenen hiç bir bloğu kullanamazsın.
dostum soru yapısı sencede yanlış değil mi ? çakma lobi ve lobi mantıklı mıdır diye soruyor sonuçta ? 2 lobi gereksiz dedim bende ^^ soru kalıbı yanlış gibi sanki ?

dostum soru yapısı sencede yanlış değil mi ? çakma lobi ve lobi mantıklı mıdır diye soruyor sonuçta ? 2 lobi gereksiz dedim bende ^^ soru kalıbı yanlış gibi sanki ?
Soru kalıbına bakarsan "1.8 tabanlı lobi ve çakmalobi mantıklı mı?" diyorum.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl