s0mb0dy1
Onu sormamıştım ama yine de teşekkür ederim.gereksiz 2 lobiye gerek yok bence

benjamin17
takendisiyim
s0mb0dy1
dostum soru yapısı sencede yanlış değil mi ? çakma lobi ve lobi mantıklı mıdır diye soruyor sonuçta ? 2 lobi gereksiz dedim bende ^^ soru kalıbı yanlış gibi sanki ?kimse soruyu anlamamış evet ana sunucuların modern sürümde olup da lobi ve çakmalobini 1.8 ayarlayabilirsin, normalde kazanacağın pek bir performans yok çünkü sonuçta lobi sunucuları ama 1 gb ram bile önemliyse deneyebilirsin. 10 yıllık sürüm olduğu için viaversion BELKİ sıkıntı çıkarabilir. Ayrıca mapte 1.8 üstü eklenen hiç bir bloğu kullanamazsın.
Soru kalıbına bakarsan "1.8 tabanlı lobi ve çakmalobi mantıklı mı?" diyorum.dostum soru yapısı sencede yanlış değil mi ? çakma lobi ve lobi mantıklı mıdır diye soruyor sonuçta ? 2 lobi gereksiz dedim bende ^^ soru kalıbı yanlış gibi sanki ?
Teşekkürler.kimse soruyu anlamamış evet ana sunucuların modern sürümde olup da lobi ve çakmalobini 1.8 ayarlayabilirsin, normalde kazanacağın pek bir performans yok çünkü sonuçta lobi sunucuları ama 1 gb ram bile önemliyse deneyebilirsin. 10 yıllık sürüm olduğu için viaversion BELKİ sıkıntı çıkarabilir. Ayrıca mapte 1.8 üstü eklenen hiç bir bloğu kullanamazsın.
s0mb0dy1
anladım.Soru kalıbına bakarsan "1.8 tabanlı lobi ve çakmalobi mantıklı mı?" diyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!