1.8 SkyBlock Sunucusunda Oynar mıydınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DwordGG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.596
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
knk dedin minigamesler hangileri 1.8 pvp sürümüdür hala anlamıyon sen gidip 1.13 üstü ile karşılaştırıyon ikisi bir değil bende kabul ediyorum eski bir sürüm fakat öldü demek akıl iş değil bence eğerki ölmüş olsaydı hiç bir sunucu seçmezdi seçmelernin nedeni ise pvpsidir .
kanka tamam ya lütfen sus haklısın tamam

Sürüm olarak değil güncellik olarak bakmalısın. Bende sürümü 1.12.2 olarak düşünürken 1.16.5 önerilince araştırıp geçtim. 1.8 de her şeyi yapamıyorsun. Çoğu eklenti desteğini kesiyor. Hypixel ile de kıyaslamak mantık dışı olur. Hypixel kendi çapında oyun üreten mevcut oyunlarında ise önde gelen bir çok özellik barındırıyor. Eklenti olarak zaten kendileri kodladıkları için kimseye bağlı değiller fakat sen eklenti kodlamayı bilmiyorsan bağlı kalacaksın. Bana kalırsa en son sürümü de açma 1.8 de açma. 1.16 1.17 belki 1.18 açabilirsin çünkü eklenti olarak daha rahat olursun. Ekstra olarak sürümü oyuna entegre etmen gerek yani 1.18'e hakim olmalısın ya da kuracağın sürüme klasik skyblok olarak ayarlarsan 1.18 ana sürümlü 1.8 skyblok yapmış olursun.

1.8 Sürümü öldü diyenlere kesinlikle katılmıyorum. 1.8 sürümünün zevki ayrıdır. Ben şahsen 1.8 sürümündeki sunucuları severek oynarım... Bu emek skyblock ise tadından yenmez :)

evet oynardım tabikide 1.8 pvp si süper benim görüşüm tabi herkesin görüşü değişiklik gösterir

Evet Oynardım, Yeni sistemler ve etkinlikler getirebilirse veyahut eski sistemleri geliştirip yenileyebilen bir sunucuysa eğer oynardım.

Not: 1.8 Sunucu açıcaksanız üst versiyon desteği ekleyip üst versiyonda ki oyuncuların dikkatini çekip kitle edinmeyi denerseniz sunucunuz daha başarılı olacaktır, Konudaki mesajlarda hypixel 1.8 olduğu halde Dünya'nın en büyük sunucusu olduğu hakkında bazı konuşmalar dönmüş üstte ki mesajları dikkate alırsanız hypixel gibi 1.8 olduğunuz halde üst versiyon oyuncularını da kendi bünyenizde bulundurabilirsiniz.

hocam 1.8 skyblock tanınmış değilsen pek yolunda gitmiyor maalesef.

Yeni sürümlerde yeni bloklar ve "işe yarar canlılar" eklenmeye devam ederken 1.8 gibi bir sürümde takılı kalmanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

1.16.5 oynardım.

Oynanır ama macro fazla oluyor diye tercih edilmiyor.

1.8 icin pek yapilacak birsey yok bana gore ve degisiklik de yok o yüzden en son surume aliskin biri olarak eski surumlerde skyblock oynamazdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl