asdgetdo#3132
ayn kesin bitti knk mcnin en büyük swsi denilen hypxle bile hala 1.8 kullanıyo 1.8 bitmesi için mc nin adam gibi bi pvp sürümü çıkartması lazım 1.8 pvp sürümüdür başka çıkmayana kadar 1.8 bitmedi :D1.8 öldü bitti artık bana göre oynanamaz bir sürüm 1.18 ve üzerinde oynardım
Türkiyede olan daha açılmamış bir sunucu ile dünya devini karşılaştırmak mı ??ayn kesin bitti knk mcnin en büyük swsi denilen hypxle bile hala 1.8 kullanıyo 1.8 bitmesi için mc nin adam gibi bi pvp sürümü çıkartması lazım 1.8 pvp sürümüdür başka çıkmayana kadar 1.8 bitmedi :D
xdredd.
Mağarandan çıksana kanka ya xdayn kesin bitti knk mcnin en büyük swsi denilen hypxle bile hala 1.8 kullanıyo 1.8 bitmesi için mc nin adam gibi bi pvp sürümü çıkartması lazım 1.8 pvp sürümüdür başka çıkmayana kadar 1.8 bitmedi :D
1.8 üstü yenilikçi sunucular varken neden seni ve 1.8'i tercih etsinler ki? Ben şahsen 1.16 üzeri sunucuyu tercih ederdim.Merhaba, 1.8 skyblock sunucusunda oynar mıydınız? Eğer oynamazsanız hangi sürümde oynardınız?
asdgetdo#3132
mlsf mc tr kitlesi böyle düşünüyo şuanda veriler olsaydı elimde net konuşurdum ama yinede net olucam 1.8 mcnin diğer tüm sürümlerinden daha çok oynanıyordur :)1.8 üstü yenilikçi sunucular varken neden seni ve 1.8'i tercih etsinler ki? Ben şahsen 1.16 üzeri sunucuyu tercih ederdim.
asdgetdo#3132
bence siz hala yatıyonuz mc 2 şey ekliyo aaa ne güzel diyonuz sizi pvpden soğutmaya çalışıyo sen bence çıksana ya deli hastanesinden XDMağarandan çıksana kanka ya xd
XBrexorX#2521
asdgetdo#3132
dedinize katılıyorum fakat öldü demek olmaz enaz 2 yılı daha var 1.8 veya 3 çünkü hala en iyi sunucular bu sürümleri kullanıyo ve çok iyi bir sürüm olduğu kesin benceYani şöyle 1.8.8 sürümü artık öldü diyebiliriz genellikle Pvp amaçlı oynanan bir sürüm ve minigame olarak oynanıyor. 1.8 Sunucusunda eğer tecrübe ettiyseniz 1.8 sürümü cidden sıkıntılı bir sürüm Skript kodlama desen kodun çalışmıyor. Eklenti desen Eklentilerin 1.8 desteği bazılarının yok ve genellikle bu ekstra bir sistem ekleyememenize sebep oluyor. Build konusunda mimar arkadaşlar için gerekli bloklar bulunmuyor bu sebepten dolayı üst sürümlere göre daha az güzel yapılar ortaya çıkıyor. Gerisi size kalmış.
xdredd.
Bahsettiğin Sunucuya 1.8 ile girip tüm minigamesleri oynayabilirsen haber etsene bana kanki xdxdxddedinize katılıyorum fakat öldü demek olmaz enaz 2 yılı daha var 1.8 veya 3 çünkü hala en iyi sunucular bu sürümleri kullanıyo ve çok iyi bir sürüm olduğu kesin bence
asdgetdo#3132
knk dedin minigamesler hangileri 1.8 pvp sürümüdür hala anlamıyon sen gidip 1.13 üstü ile karşılaştırıyon ikisi bir değil bende kabul ediyorum eski bir sürüm fakat öldü demek akıl iş değil bence eğerki ölmüş olsaydı hiç bir sunucu seçmezdi seçmelernin nedeni ise pvpsidir .Bahsettiğin Sunucuya 1.8 ile girip tüm minigamesleri oynayabilirsen haber etsene bana kanki xdxdxd
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!