Çözüldü 1.8.9 için özel item ekleme pls yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Juxxil

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Minecraft
Juxxil

Discord:

Juxxil

Merhabalar 1.8.9 sürümü için sunucuma kendi özel itemleri eklemek istiyorum fakat bütün pller ücretli :(

itemadder pluginini araştırıp deniyebilirsin kardeşim

ItemsAdder kullanabilirsin fakat ücretli, aman diyim crackli indiriyim filan deme sunucun BOOM olur :)

ItemsAdder 1.8.9 için uygun değil, Resource pack ve benzeri materyallerden yararlanabilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu 2 eklentiye göz atmanı öneririm. ItemsAdder eklentisinin Türkiye'ye özel indirimi mevcut. Normal ücreti 270-280 TL olan eklenti Türkiye'ye Paypal kapalı olduğundan ve dövizin yüksek olmasından kaynaklı 140 TL'ye indiriliyor.

1.8.9 için şu anki sistemler ile özel eşya ekleme olayı maalesef yok. Bildiğim kadarıyla bahsettiğin özellik 1.14 API larından sonra eklenmiş bir özellik. Ancak
eklentisi ile kendine özel bir texture pack'i oyuncularına yükletebilirsin ama buda istediğin tarzda bir verimlilik sağlamaz. Oyuna yeni eşyalar eklemek yerine var olan eşyaların texturelarını değiştirirsin. 1.13 veya 1.14 sürümümden sonraki sürümlerde eklentisiz datapack özelliğini kullanarakta oyuna eşyalar ekleyebilirsin.​

1.8.9'a ekleyemezsin.

1.8.9'da birçok gereksiz eşya mevcut. Bir tanesini alıp, texture'unu v.s değiştirerek ve birkaç satır kod yazarak özelleştirebilirsiniz. 1.8.9 sürümü custom model data desteklemediği için yoktan yeni bir eşya oluşturmak ne yazık ki mümkün değildir.

1.8.9'da birçok gereksiz eşya mevcut. Bir tanesini alıp, texture'unu v.s değiştirerek ve birkaç satır kod yazarak özelleştirebilirsiniz. 1.8.9 sürümü custom model data desteklemediği için yoktan yeni bir eşya oluşturmak ne yazık ki mümkün değildir.
Mesela ben deri itemleri kaldırıp özel bir set yapmak istiyorum deri itemlerin texturesini değiştirdim diyelim ama dayanıklılığını falan nasıl ayarlayabilirim?

Mesela ben deri itemleri kaldırıp özel bir set yapmak istiyorum deri itemlerin texturesini değiştirdim diyelim ama dayanıklılığını falan nasıl ayarlayabilirim?
Bunun için Custom Durability eklentileri bulunuyor onlardan yararlana bilirsin, birini bırakıyorum

Ayrıca özel item için 1.8 de seçeneğin pek fazla yok dediğin gibi renkli olması açısından deri set oldukça işlevsel olabiliyor ancak 1.8 sürümü, 1.9 ile gelen nbt desteğindeki kadar eşyayı destekleyemiyor ne yazık ki, eğer özel maden tarzı bir şeyler eklemek istersen dünyaya kafa olarak ekleyen bazı eklentiler var belki onlar işini görebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl