marlboro red
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- marlboro red
Discord:
marlboro red#8944
marlboro red#8944
marlboro red#8944
Peki 1.16'da craft edilmiş itemler 1.8 de giren oyunculara nasıl gözüküyor hocam?ViaVersions pluginini kurarsanız 1.8/1.16.5 sürümü arası bütün oyuncular giriş yapabiliyor.
Bilgisi olan birine danışıp sorunlara göz gezdirmesini rica edebilirsiniz 1.16.5 olması sunucunuz için daha iyi olacaktır 1.8 tabanlı 1.16.5 sunucunuz var ise 1.8 gibi oynanır 1.16.5'in herhangi bir özelliğini kullanamazsınız.Merhaba benim sunucum 1.8.8 tabanlı hazırlandı. 1.16.5'e geçince çoğu skript hata veriyor ama oyuncular 1.16.5 istiyor. Sizce ne yapmalıyım?
İkisinide aynı anda kullandırma şansım yok mudur?
marlboro red#8944
Hocam 1.8 tabanlı 1.16.5'e geçmeyi denedim fakat bir sürü plugin eksik kalıyor çoğu sistemi gidiyor.Bilgisi olan birine danışıp sorunlara göz gezdirmesini rica edebilirsiniz 1.16.5 olması sunucunuz için daha iyi olacaktır 1.8 tabanlı 1.16.5 sunucunuz var ise 1.8 gibi oynanır 1.16.5'in herhangi bir özelliğini kullanamazsınız.
güzel bir bakıma alarak tek tek geçirmeniz gerekiyor karşılaştığınız hatalarda forum desteği size yardımcı olacaktır.Hocam 1.8 tabanlı 1.16.5'e geçmeyi denedim fakat bir sürü plugin eksik kalıyor çoğu sistemi gidiyor.
marlboro red#8944
Hocam 2 hafta uğraştım fakat skript addonlarının sürümleri güncellenmemişgüzel bir bakıma alarak tek tek geçirmeniz gerekiyor karşılaştığınız hatalarda forum desteği size yardımcı olacaktır.
onları kaldırmaktan başka bir çare malesef yokHocam 2 hafta uğraştım fakat skript addonlarının sürümleri güncellenmemiş
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!