Çözüldü 1.8.8 - 1.16.5 Sunucu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marlboro red

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Minecraft
marlboro red

Discord:

marlboro red#8944

Merhaba benim sunucum 1.8.8 tabanlı hazırlandı. 1.16.5'e geçince çoğu skript hata veriyor ama oyuncular 1.16.5 istiyor. Sizce ne yapmalıyım?

İkisinide aynı anda kullandırma şansım yok mudur?

ViaVersions pluginini kurarsanız 1.8/1.16.5 sürümü arası bütün oyuncular giriş yapabiliyor.

ViaVersions pluginini kurarsanız 1.8/1.16.5 sürümü arası bütün oyuncular giriş yapabiliyor.
Peki 1.16'da craft edilmiş itemler 1.8 de giren oyunculara nasıl gözüküyor hocam?

Merhaba benim sunucum 1.8.8 tabanlı hazırlandı. 1.16.5'e geçince çoğu skript hata veriyor ama oyuncular 1.16.5 istiyor. Sizce ne yapmalıyım?

İkisinide aynı anda kullandırma şansım yok mudur?
Bilgisi olan birine danışıp sorunlara göz gezdirmesini rica edebilirsiniz 1.16.5 olması sunucunuz için daha iyi olacaktır 1.8 tabanlı 1.16.5 sunucunuz var ise 1.8 gibi oynanır 1.16.5'in herhangi bir özelliğini kullanamazsınız.

Bilgisi olan birine danışıp sorunlara göz gezdirmesini rica edebilirsiniz 1.16.5 olması sunucunuz için daha iyi olacaktır 1.8 tabanlı 1.16.5 sunucunuz var ise 1.8 gibi oynanır 1.16.5'in herhangi bir özelliğini kullanamazsınız.
Hocam 1.8 tabanlı 1.16.5'e geçmeyi denedim fakat bir sürü plugin eksik kalıyor çoğu sistemi gidiyor.

Hocam 1.8 tabanlı 1.16.5'e geçmeyi denedim fakat bir sürü plugin eksik kalıyor çoğu sistemi gidiyor.
güzel bir bakıma alarak tek tek geçirmeniz gerekiyor karşılaştığınız hatalarda forum desteği size yardımcı olacaktır.

güzel bir bakıma alarak tek tek geçirmeniz gerekiyor karşılaştığınız hatalarda forum desteği size yardımcı olacaktır.
Hocam 2 hafta uğraştım fakat skript addonlarının sürümleri güncellenmemiş

1.16da çoğu skript addonu yok maalesef bende bundan şikayetçiyim ama skriptle yapılanları plugin olarak bulmaya çalış

1.8 sunucuna ViaVersion kurarak 1.8 ve üzeri sürümlerin girişlerini, 1.16 sunucuya ProtocolSupport kurarak 1.4.7-1.16 arasındaki sürümlerin girişlerini açık hale getirebilirsin. Eğer 1.8 tabanlı bir sunucu kullanırsan üst sürümler ile giren kişiler yeni sürümlerdeki eşyaları kullanamaz. Eğer 1.16 tabanlı bir sunucu kullanırsan alt sürümler 1.16'daki bloğa benzer ancak 1.8'de bulunan bir bloğu görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl