Bulundu 1.21 minecraft ta bir kişi kestikçe elmas kazanmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaylosYok

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
TKaanS

Discord:

tkaans

Arkadaşlar Benim 1.21 nasılsın Var. Bir Kişi Kestikçe Elmas Kazanmak İstiyorum. Yardımcı olabilir misiniz!

Basit bir scripti aşağıda verdim. İyi çalışmalar.

Kod:
on death of a player:
    if attacker is a player:
        give 1 diamond to attacker
        send "&aBuraya gönderilmesini istediğiniz mesajı yazabilirsiniz." to attacker

Basit bir scripti aşağıda verdim. İyi çalışmalar.

Kod:
on death of a player:
    if attacker is a player:
        give 1 diamond to attacker
        send "&aBuraya gönderilmesini istediğiniz mesajı yazabilirsiniz." to attacker
Kardeşim çok sağol sabah sunucuya yapacağım fakat Skript i nasıl yapacağım minecraft Skript yazınca plugin olduğunu gördüm. Skript plugini ilemi yapacağım?

Evet skript pluginini yükleyeceksin ardından skriptlerin bulunduğu klasöre istediğin ad ile örneğin aaa.sk olacak şekilde dosya açıp bu kodu yapıştıracaksın.

Evet skript pluginini yükleyeceksin ardından skriptlerin bulunduğu klasöre istediğin ad ile örneğin aaa.sk olacak şekilde dosya açıp bu kodu yapıştıracaksın.
Çok sağol dediğin gibi yaptım plugin hiç sorun çıkarmadı. Sunucuda tek olduğum için deneyemedim.
Çok sağol arkadaşlarım gelince denicez

Bu arada yapabilirsen birisi öldükçe eline kılıç gelmesinide yaparmısın lütfen.

Kişi öldükten sonra yeniden doğunca eline elmas kılıç gelececk bu script ile farklı bir kılıç istiyorsan değiştirebilirsin. İyi çalışmalar.

Kod:
on death:
    wait 1 tick
    give 1 diamond sword to player

Kişi öldükten sonra yeniden doğunca eline elmas kılıç gelececk bu script ile farklı bir kılıç istiyorsan değiştirebilirsin. İyi çalışmalar.

Kod:
on death:
    wait 1 tick
    give 1 diamond sword to player
Çok sağol ama Bi sorun var attığım resimden görürsün zaten neden hata veriyor?

Resmi yükleyemedim ama victim damage fln diyordu [Skript] Reloading elmaskilic.sk....

Line 3: (-examples/elmaskilic.sk)

Use 'attacker and/or 'victim' in damage/death events

Line: give 1 iron sword to player

[Skript] Encountered 1 error while reloading elmaskilic.sk! (19ms)

Bunu dener misin?

Kod:
on respawn:
    give diamond sword to player
    send "&6İstediğin metni buraya yaz." to player

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl