AcemiAmaUgrasıyor
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
Yok farklı bir item gelmiyor , sunucumu 1.17.1'e kurdum .Elinize aldığınızda farklı bir iteme dönüşüyorsa eğer tabandan kaynaklıdır. Sunucu tabanınız 1.17 olması gerek, ama siz pluginlerin 1.17.1 desteği ile girdiyseniz eğer bir işe yaramaz.
Açıp kapayınca da düzelmiyor , spigottan kurdum . Bukkit ve sürümü 1.17 olmayan ama çalışan pluginlerden de kullandım bununla alakası olabilir mi ?Elinize alıp kullanamıyorsanız eğer minecraftınız çökmüş olabilir. Bir kapatıp açın veya sunucunuzu nereden kurdunuz o şekilde yardımcı olayım?
Plugin kurduysanız pluginler engelliyor olabilir ben nerden kurduğunuzu sordum aternos, server.pro onlarda bazen olabiliyor böyle şeyler. Birde plugin isimlerini gönderiniz.
Yardımınız için teşekkürler , sorunun nerde olduğunu anlamama yardımcı oldunuz . Sorun pluginlerden birinde tüm pluginleri silince bu sorun kalkıyor . Şimdi tüm pluginleri teker teker test edeceğim .Keşke bunu önceden söyleseydin, bilgisayarın üzerinden kurduysan dosyalardan kaynaklı olabilir. server.properties da veya başlat.bat ama tahminimce indirdiğin jar da bir sıkıntı var yani sürümde istersen başka bir yerden dene benim bildiğim bu.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!