Çözüldü 1.17.1 Serverimde 1.17.1 İtemleri Kullanılamıyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AcemiAmaUgrasıyor

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Sunucum 1.17.1 olmasına rağmen belirli bir sürümün üstündeki itemleri kullanamıyorum . Mesela arbalet , bakır ve axolot gibi . Elime alıyorum ama kullanamıyorum . Nasıl halledebilirim ?

Elinize aldığınızda farklı bir iteme dönüşüyorsa eğer tabandan kaynaklıdır. Sunucu tabanınız 1.17 olması gerek, ama siz pluginlerin 1.17.1 desteği ile girdiyseniz eğer bir işe yaramaz.

Elinize aldığınızda farklı bir iteme dönüşüyorsa eğer tabandan kaynaklıdır. Sunucu tabanınız 1.17 olması gerek, ama siz pluginlerin 1.17.1 desteği ile girdiyseniz eğer bir işe yaramaz.
Yok farklı bir item gelmiyor , sunucumu 1.17.1'e kurdum .

Elinize alıp kullanamıyorsanız eğer minecraftınız çökmüş olabilir. Bir kapatıp açın veya sunucunuzu nereden kurdunuz o şekilde yardımcı olayım?

Elinize alıp kullanamıyorsanız eğer minecraftınız çökmüş olabilir. Bir kapatıp açın veya sunucunuzu nereden kurdunuz o şekilde yardımcı olayım?
Açıp kapayınca da düzelmiyor , spigottan kurdum . Bukkit ve sürümü 1.17 olmayan ama çalışan pluginlerden de kullandım bununla alakası olabilir mi ?

Plugin kurduysanız pluginler engelliyor olabilir ben nerden kurduğunuzu sordum aternos, server.pro onlarda bazen olabiliyor böyle şeyler. Birde plugin isimlerini gönderiniz.

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    74,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 2.PNG
    2.PNG
    11,9 KB · Görüntüleme: 24
Keşke bunu önceden söyleseydin, bilgisayarın üzerinden kurduysan dosyalardan kaynaklı olabilir. server.properties da veya başlat.bat ama tahminimce indirdiğin jar da bir sıkıntı var yani sürümde istersen başka bir yerden dene benim bildiğim bu.

Keşke bunu önceden söyleseydin, bilgisayarın üzerinden kurduysan dosyalardan kaynaklı olabilir. server.properties da veya başlat.bat ama tahminimce indirdiğin jar da bir sıkıntı var yani sürümde istersen başka bir yerden dene benim bildiğim bu.
Yardımınız için teşekkürler , sorunun nerde olduğunu anlamama yardımcı oldunuz . Sorun pluginlerden birinde tüm pluginleri silince bu sorun kalkıyor . Şimdi tüm pluginleri teker teker test edeceğim .

Bir şey değil bunun aynısını yaşadığım için anladım iyi oyunlar.

Belki sonradan bu sorunla karşılaşan olur diye yazıyorum sorun " Skript " pluginindeymiş .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl