XBrexorX#2521
Plugine ihtiyacım var derken eklenti kodlayıcısı mı arıyorsunuz? Tam anlamadım kusura bakmayın.Öncelikle Merhaba
Minecraft'ta 1.16.5 sürümü ile skyblock server iaçmayı planlıyorum ve onun için plugine ihtiyacım var. Güzel ve Kaliteli Plugin satan varsa bana discord üzerinden ulaşabilirler mi acaba.
Discord: Anestezi#7060
Anestezi#7060
plugin paketi arıyorum orada yazmayı unutmuşum.Plugine ihtiyacım var derken eklenti kodlayıcısı mı arıyorsunuz? Tam anlamadım kusura bakmayın.
Anestezi#7060
Bu verdiğin bilgi için cidden çok teşekkür ediyorum dediğin gibi alıp direkt açmayı planlıyordum eklentiler hakkındada pek Bi fikrim yok. Dediğin gibi yapmaya çalışıcam teşekkürler.Eğer bilgin yoksa hiç alma 2-3 ay anca dayanırsın. Emeğinden parandan olursun. Satılan paketlerin çoğu aynı özellikleri, benzer eklentileri kullanıyor.(istisnalar hariç) Yani ben bir kaç ay yöneteyim sonra bırakırım diyorsan hiç başlama.
Bana göre bir kurucu kendi paketini yapabilecek konumda olmalı. Şu anda eskisi gibi değil oldukça çok ve sık güncellenen çok eklenti var. Kendin araştırıp oluşturman çok daha iyi olur. Bilgin varsa paketten anlıyorsan ve paketi sadece temel olarak görüp üzerinden düzenleyeceksen alınabilir(yine de tavsiye etmem) ama alıp direkt açacaksan sunucuyu açmaman daha iyi olur.
Çoğu sunucuya bakıyorum hepsinde en az 2 sistem aynı. Kendi fikrini katmadan açarsan seninde sunucun bir kaç aya kapanır. Bence düşün hala almak istiyorum diyorsan hali hazırda zaten satan kişiler forumda onlardan talep edebilirsin. Başarılar..
Ne demek! Ciddiye alman çok güzel. Kendin yapınca daha bir değerli oluyor ;)Bu verdiğin bilgi için cidden çok teşekkür ediyorum dediğin gibi alıp direkt açmayı planlıyordum eklentiler hakkındada pek Bi fikrim yok. Dediğin gibi yapmaya çalışıcam teşekkürler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!