xcrawel
Turgut#7556
Chat tab scoreboard 3 yerde de yapmaya çalışıyorum.Hangi kısım için olduğunu belirtseydin keşke daha açıklayıcı olurdu. Skor tablosu için istiyorsan titlemanager'ın hex desteği var diye biliyorum. tablo için istiyorsan Tab eklentisinin ücretsiz sürümü mevcut spigotta onda da hex desteği mevcut
Turgut#7556
1.16.5 de bildiğim kadarıyla yapılabiliyor.Hocam sonoyuncu ve crafrise tarzı olmaz ama tab plugininde animasyon şeklinde yapabilirsiniz dilerseniz iletirim :) !MucoWin#1881
Turgut#7556
Titlemanager'ın son sürümünde bugluydu diye hatırlıyorum hangi sürümü kullanmamı önerirsin ve tabda da titlemanagerı kullanabilir miyim? Başka eklenti önerin varsa link atar mısın? (tab için)Hangi kısım için olduğunu belirtseydin keşke daha açıklayıcı olurdu. Skor tablosu için istiyorsan titlemanager'ın hex desteği var diye biliyorum. tablo için istiyorsan Tab eklentisinin ücretsiz sürümü mevcut spigotta onda da hex desteği mevcut
Turgut#7556
Bunun için para vermek istemiyorum. Ücretsiz varsa link atabilir misin?ChatControlRed ve Tab Premium ile yapılıyor diye biliyorum (ücretli)
(düzeltme) sohbet kısmında luckperms kullanabilirsin.Chat tab scoreboard 3 yerde de yapmaya çalışıyorum.
Keopsfenks#3642
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!