Bulundu 1.16.5 RGB renk yapma eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turgutt

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
Turgutt

Discord:

Turgut#7556

Arkadaşlar bazı sunucularda görüyorum. 2 renk dalga gibi geçiyor yani RGB oluyor. Ücretsiz güzel RGB renk yapma eklentisi bilen varsa link atabilir mi?

Hocam sonoyuncu ve crafrise tarzı olmaz ama tab plugininde animasyon şeklinde yapabilirsiniz dilerseniz iletirim :) !MucoWin#1881

ChatControlRed ve Tab Premium ile yapılıyor diye biliyorum (ücretli)

//Düzenlendi// Dediginiz olayı yanlış anladım 1.16.5 de sabit olan rgb gibi anladım

Son düzenleme:
Hangi kısım için olduğunu belirtseydin keşke daha açıklayıcı olurdu. Skor tablosu için istiyorsan titlemanager'ın hex desteği var diye biliyorum. tablo için istiyorsan Tab eklentisinin ücretsiz sürümü mevcut spigotta onda da hex desteği mevcut

Hangi kısım için olduğunu belirtseydin keşke daha açıklayıcı olurdu. Skor tablosu için istiyorsan titlemanager'ın hex desteği var diye biliyorum. tablo için istiyorsan Tab eklentisinin ücretsiz sürümü mevcut spigotta onda da hex desteği mevcut
Chat tab scoreboard 3 yerde de yapmaya çalışıyorum.

Titlemanager'ın son sürümünde bugluydu diye hatırlıyorum hangi sürümü kullanmamı önerirsin ve tabda da titlemanagerı kullanabilir miyim? Başka eklenti önerin varsa link atar mısın? (tab için)

Merhaba rgb özelliği sanırsam 1.16 ile geldi. Rgb özelliği destekleyen eklentilere bakacaksınız, şu anda tüm eklentiler desteklemeye çalışıyor.

Destekleyen bazı eklentiler: MiniMotd, TABReborn, AnimatedScoreboard, EssentialsX, Authme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl