Bulundu 1.16.5 npc plugini arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BnDeniz

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
BnDeniz

Discord:

bendeniz_0

acil yardım edin npc plugini lazım

citizensi kullanıyorum ama komutlar error veriyor
Farklı sürümler deneyebilirsiniz hocam. zNPC kullanmadım ama çevremde kullanan kişiler çok iyi bir eklenti olduğunu söylüyor.

citizensi kullanıyorum ama komutlar error veriyor
Citizens için yardımcı commandnpc eklentisi gerekiyor citizens ile sadace npc oluşturabilirsin belki bazı şeyleri de yapabilirsin ama komut eklemek istersen commandnpc gerekli

Citizens için yardımcı commandnpc eklentisi gerekiyor citizens ile sadace npc oluşturabilirsin belki bazı şeyleri de yapabilirsin ama komut eklemek istersen commandnpc gerekli
citizens indirince citizens e ait komut çalışmıyor

commandnpc 1.16.5 indirme linkini atar mısın

Bu sadece Citizensin 1.8 gibi eski sürümleri için geçerli diye biliyorum an itibariyle şuan citizens indirirseniz commandnpc'ye gerek kalmadan istediğiniz komutları ekleyebilirsiniz, Ayrıca en son güncellemelerini yıllar yıllar önce alan eski CommandNPC yerine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
daha yararlı olacaktır.

Son düzenleme:
Citizens'in çalışması için gerekli bir eklenti bulunmuyor. Sadece isteğe göre Vault, PlaceholderAPI, WorldGuard, ProtocolLib kullanılabilir.

1.16.5 sürümünde kullandığım ve sorunsuz çalışan sürüm: Citizens-2.0.27-b2232
1.18.2
sürümünde kullandığım ve sorunsuz çalışan sürüm: Citizens-2.0.33-b3340

Citizens'in (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
) ana sayfasından ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl