atasci
bendeniz_0
citizensi kullanıyorum ama komutlar error veriyorveyaDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.kullan.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
atasci
Farklı sürümler deneyebilirsiniz hocam. zNPC kullanmadım ama çevremde kullanan kişiler çok iyi bir eklenti olduğunu söylüyor.citizensi kullanıyorum ama komutlar error veriyor
yok
Citizens için yardımcı commandnpc eklentisi gerekiyor citizens ile sadace npc oluşturabilirsin belki bazı şeyleri de yapabilirsin ama komut eklemek istersen commandnpc gereklicitizensi kullanıyorum ama komutlar error veriyor
bendeniz_0
citizens indirince citizens e ait komut çalışmıyorCitizens için yardımcı commandnpc eklentisi gerekiyor citizens ile sadace npc oluşturabilirsin belki bazı şeyleri de yapabilirsin ama komut eklemek istersen commandnpc gerekli
takendisiyim
Bu sadece Citizensin 1.8 gibi eski sürümleri için geçerli diye biliyorum an itibariyle şuan citizens indirirseniz commandnpc'ye gerek kalmadan istediğiniz komutları ekleyebilirsiniz, Ayrıca en son güncellemelerini yıllar yıllar önce alan eski CommandNPC yerineCitizens için yardımcı commandnpc eklentisi gerekiyor citizens ile sadace npc oluşturabilirsin belki bazı şeyleri de yapabilirsin ama komut eklemek istersen commandnpc gerekli

_thread
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!