2'si de 1.16 değilÜcretli:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ücretsiz:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
2'si de 1.16 değil
denedim zaten ama maalesef çalışmadıeklentiyi yine de bir deneyin. Herhangi bir hatayla karşılaşırsanız geri dönüş yapın.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eklenti direkt aktif mi olmuyor yoksa başka bir sorun mu mevcut?denedim zaten ama maalesef çalışmadı
direkt aktif olmuyorEklenti direkt aktif mi olmuyor yoksa başka bir sorun mu mevcut?
deniorum hemenSizin için eklenti yapımcısıyla iletişime geçtim ve durumu belirttim. O da hemen yeni bir sürüm yayınlandı,indirebilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sizin için eklenti yapımcısıyla iletişime geçtim ve durumu belirttim. O da hemen yeni bir sürüm yayınlandı,indirebilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Latest.log iletir misiniz?
Latest.log iletir misiniz?
Tabii kiTekrar merhaba,
Sizi eklenti yapımcısıyla buluşturmak amacıyla Discord'a davet ediyorum, furkandogan.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!