Tanıtım [1.14.4-pre3] Okyanus: Yeni bir Bukkit alternatifi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bukkit eklenti desteğinden bahsediyorum aga.
Tekkit zamanında normal forge modları birde bukkiten indirdiğimiz pluginleri aynı anda kullanabiliyorduk.
Böyle bir şey mümkün mü veya gelecek mi?
Bukkit eklenti sistemi hala üzerinde çalışılıyor.

Benim demek istediğim de, sunucunun ana amacı, kendi APIsini yaratıp o APIyi desteklemek.
Bukkit olayı sonradan düşünülmüş bir şey olduğundan, ana amaç değil yani.

(Bu arada, bu Forge modu desteklemiyor, Fabric modu destekliyor, farklı şeyler)

Bugünün güncellemeleri:
  • API büyük bir refactor gördü, daha da görecek diye düşünüyorum ilerilerde

API'nin 0.1.0 alphası yayınlanmıştır!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kurulum jarı ile bir Fabric sunucusu açtıktan sonra, aşağıdaki linkten API modunu indirip, mods klasörüne atabilirsiniz.

Linkler:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
|

API'ye biraz ara verip, API için biraz eklenti yapmaya başlayacağım. Bu forumdaki geliştiricilerimizin de APImi denemelerini, özellik isteklerini bekliyorum.

Bukkit ve Spigot gibi insanların alıştığı başlatıcılar var iken tutması zor görünüyor.Başarılar.

Bence böyle bir şeyi geliştiriyor olmanız bile gurur verici. Tebrik eder ve başarılarınızın devamını dilerim :)

Bukkit ve Spigot gibi insanların alıştığı başlatıcılar var iken tutması zor görünüyor.Başarılar.

Türkiye'de tutmayacağını biliyorum. Bu konuları güncel tutmamın fazla bir sebebi yok aslında. Benim gerçek hedefim modlu Fabric ekosistemi içerisinde bir şeyler başarmak, ki o konuda biraz daha şanslıyım diye düşünüyorum. Oralarda Bukkit/Sponge gibi bir standard falan yok şu anlık.

Guğuğlandım XD

Fabric'in 1.14.4 Pre-1'i çıkarmasını takip ediyorum, çıkardıkları an testleri başlatacağım, 1-2 saate 1.14.4 Pre-1 desteğimiz olur

1.14.4-pre1 desteği, 5 saat.

77595

ve yanında ilk Okyanus eklentisi olan
yayınlanmıştır!

API'a eklenenler için
adresine bakabilirsiniz.

(simplechat. linkinin açılması için ilk başta onlaylanması gerekmektedir, 1-2 saate olur diye düşünüyorum)

1.14.4-pre2'ye 35 dakika içerisinde güncellenmiştir! (Tamamı Fabric'i beklemekti, Okyanus tarafı takar takmaz çalıştı)

Paperspigot tercihim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl