Tanıtım [1.14.4-pre3] Okyanus: Yeni bir Bukkit alternatifi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelim ben bir motd yükledim npc modu sunucuya giren kişiler o modu yüklemek zorundamılar yoksa direk girerlermi ??
Modun nasıl çalıştığına göre değişir tabiki, örneğin Bukkit'in yapamayacağı bir şey yapıyorsa modu yüklemeleri gerekebilir.

Kod:
[21:53:57] [main/WARN]: Ambiguity between arguments [teleport, targets] and [teleport, destination] with inputs: [Player, 0123, dd12be42-52a9-4a91-a8a1-11c01849e498]
[21:53:57] [main/WARN]: Ambiguity between arguments [teleport, targets, location] and [teleport, targets, destination] with inputs: [0.1 -0.5 .9, 0 0 0]
[21:53:58] [main/INFO]: WorldEdit for Fabric (version 7.0.1-SNAPSHOT;4442-fae44ff) is loaded
[21:53:58] [main/WARN]: Okyanus: Fast redstone is currently experimental! Disable it from okyanus.toml if you have any redstone issues!
Jun 29, 2019 9:53:58 PM club.issizler.orkide.Orkide loadFolder
INFO: Loading Essentials
INFO: Loading EssentialsProtect
INFO: Loading EssentialsSpawn
INFO: Loading EssentialsChat
INFO: Loading EssentialsGeoIP
INFO: Loading EssentialsAntiBuild
INFO: Loading EssentialsXMPP
[21:53:58] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.14.3
[21:53:58] [Server thread/WARN]: To start the server with more ram, launch it as "java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar"

HYPElanabilirsiniz arkadaşlar ;)

Kod:
[21:53:57] [main/WARN]: Ambiguity between arguments [teleport, targets] and [teleport, destination] with inputs: [Player, 0123, dd12be42-52a9-4a91-a8a1-11c01849e498]
[21:53:57] [main/WARN]: Ambiguity between arguments [teleport, targets, location] and [teleport, targets, destination] with inputs: [0.1 -0.5 .9, 0 0 0]
[21:53:58] [main/INFO]: WorldEdit for Fabric (version 7.0.1-SNAPSHOT;4442-fae44ff) is loaded
[21:53:58] [main/WARN]: Okyanus: Fast redstone is currently experimental! Disable it from okyanus.toml if you have any redstone issues!
INFO: Loading Essentials
INFO: Loading EssentialsProtect
INFO: Loading EssentialsSpawn
INFO: Loading EssentialsChat
INFO: Loading EssentialsGeoIP
INFO: Loading EssentialsAntiBuild
INFO: Loading EssentialsXMPP
[21:53:58] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.14.3
[21:53:58] [Server thread/WARN]: To start the server with more ram, launch it as "java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar"

HYPElanabilirsiniz arkadaşlar ;)
Angamadım XD

Bro şimdi evdeyim pcemde açmaya çalışıyorum açmıyor ve direk sunucu consolunu kapatıyor neden ??

Bro şimdi evdeyim pcemde açmaya çalışıyorum açmıyor ve direk sunucu consolunu kapatıyor neden ??

Tam log atabilir misin? İlk açılışta yapması doğaldır, ama sonraki açılışlarda yapıyorsa bir sıkıntı var demektir.

Tam log atabilir misin? İlk açılışta yapması doğaldır, ama sonraki açılışlarda yapıyorsa bir sıkıntı var demektir.
sürekli yapıyo ve log da çıkarmıyo .tmp diye bi dosya oluşturuyo

sürekli yapıyo ve log da çıkarmıyo .tmp diye bi dosya oluşturuyo
O .tmp'nin içindekileri bana özel bir şekilde gönderme şansın var mı? Ben çünkü hiç log yaratmadığı bir ana raslamadım.

BukkitAPI yapımında yardım etmek isteyen olursa, Bukkit entegrasyon projesinin GitHub reposu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.

GitHub üzerinde aldığımız bir karar üzerine. Kendi Loader'ımızı kullanmak yerine orijinal Fabric Loader'a geçiyoruz. Bu demektir ki, ileride modlu bir Fabric sunucusu açarsanız Okyanus'u ve Okyanus modlarını normal modlar gibi kurabileceksiniz.

Fabric Server için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Gördüğüm kadarıyla sadece mod yüklenebiliyor.
Eskiden tekkit sunucularımızda hem mod hem plugin yüklerdik, ilerki sürümlerde hem mod hem pl desteği görmek isteriz.
#rezerve

Eskiden tekkit sunucularımızda hem mod hem plugin yüklerdik, ilerki sürümlerde hem mod hem pl desteği görmek isteriz.
#rezerve
Üstteki mesajlara bakarsan onu da halletmiş gibi :d

#rezerve

Benim "mod" dediğim, plugin oluyor zaten. Plugin yazarları, benim APIm üzerine plugin yazacak, sunucu onları çalıştıracak.
Artı olarak, "hem mod hem pl" demişsin de, ikisi de teknik olarak aynı şey oluyor bu konsept altında.

Üstteki mesajlara bakarsan onu da halletmiş gibi :d
Bukkit eklenti desteğini mi diyorsun? O daha başlamadı bile.

Benim "mod" dediğim, plugin oluyor zaten. Plugin yazarları, benim APIm üzerine plugin yazacak, sunucu onları çalıştıracak.
Artı olarak, "hem mod hem pl" demişsin de, ikisi de teknik olarak aynı şey oluyor bu konsept altında.

Bukkit eklenti desteğinden bahsediyorum aga.
Tekkit zamanında normal forge modları birde bukkiten indirdiğimiz pluginleri aynı anda kullanabiliyorduk.
Böyle bir şey mümkün mü veya gelecek mi?

Şuan üstünde çalışıyor anlamında olsun diye gibi eklemiştim boşver :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl