Eklenti Paylaşımı [1.13 - 1.21.10] Ücretsiz Gelişmiş Güvenlik Kapsamlı Hesap Eşleme Plugini

Umarım database json değildir

1.2.1-BETA'A KADAR OLAN TÜM GÜNCELLEMELER & FİXLER

1.0.4-b2

- LuckPerms Yüklenmeme Sorunu Giderildi.

- LuckPerms Kullanımı Perfonmans / Optime Hale Getirildi.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

- Mesaj hataları düzeltildi, geçici olarak değiştirilemez hale getirildi Bilgi mesajı düzenlendi

1.0.6

- Hesap Eşleşmelerini İzlemek İçin Otomatik Eşleştirme Sonunda Discord'a Log Gönderme Eklendi.
- /hesapesle eşle komutunda artık sadece title olarak değil hem sohbet hem title olarak kod size bildiriliyor.
- Otomatik Rol Atama Düzeltildi ve Eklendi: "Eşleşen" rolünü otomatik olarak atama sistemi düzeltildi ve sorunsuz çalışacak şekilde geliştirildi.
- Bildirim Mesajlarına Eklenen Yönetim Düğmeleri: Bilgilendirme mesajlarına yeni yönetim düğmeleri entegre edilerek daha hızlı ve daha kolay yönetim sağlandı.
- Yapılandırma Daha Anlaşılır Hale Getirildi: Kullanılabilirliği artırmak için yapılandırma ayarları basitleştirildi ve netleştirildi.

1.0.7

- mesajlar güncellendi, bildirim gönderilememe hatası düzeltildi

1.0.8

- Yepyeni bir Günlük Ödül Sistemi eklendi! Oyuncular artık Minecraft hesaplarını bağlayarak günlük ödülleri doğrudan Discord üzerinden alabilecekler.

1.0.9

- Artık kontrol edilmesini istediğiniz Luckperms Grup isimlerini isim rolleri altına kişisel olarak değiştirip yazabilirsiniz.

1.2.0

- Rol ve Ödül Sistemi Düzeltildi

1.2.1-BETA
- DataBase yml/json üzerinden SQLİTE Dataya Taşındı.
- Configrasyon Üzerinden Komut Yapılandırması Eklendi Artık Komutları Configrasyon Üzerinden Değiştirebilir Hale getirildi.

KAYNAK VE BAĞLANTILAR
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
merhaba rolün discord tarafında eşlenmesine rağmen eşlendi rolü üyeye atılmıyor sebebi ne olabilir

Daha İyisini Görmedim :hat:

kullanışlı bir eklentiye benziyor başarılar

RoxMc adlı minecraft sunucumda kullanacağım teşekkür ederim.

Başarılı bir çalışma Agnes

reis ben kurdum herşey okey amma hesabı eşleyince sahip olduğum rolu verio amma verifed rolnü vermio bide diyelim 1 aylık vip var o vipin süresi bitince dcde de o rolü alması lazım amma rolü almıyo ne yapa bilirim botta bütün yetkiler var ve consolede hata vermio
Eklenti yapımcısı ben değilim @Agnes ona sorman gerekiyor uzun süredir paket yapmadığım için şuanki komutları pek bilmiyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl