Eklenti Paylaşımı [1.13 - 1.21.10] Ücretsiz Gelişmiş Güvenlik Kapsamlı Hesap Eşleme Plugini

Bakmaya geldim merak ettim fakat, hem konuda görselleriniz bozuk hem de spigotmc sayfasında. Kontrol edip günceleyebilir misiniz?

Ayrıca Minecraft sohbetini Discord da kanal ID si ile bağlamak iyi olur böylece Minecraft sohberi Discord da istediğimiz bir kanala gelir o kanala birşey yazınca Minecraft sohbete gelebilir.Son olarak konsol yine kanal ID si ile yapıcaz ve istediğimiz kanala konsol mesajları gelicek ve bizde oyuna ve sunucu paneline girmeden konsol mesajı atabilicez sizin için zor olmaz umarım.
Güncel Halini kısa zamanda paylaşırım.

Son düzenleme:
Ayrıca Minecraft sohbetini Discord da kanal ID si ile bağlamak iyi olur böylece Minecraft sohberi Discord da istediğimiz bir kanala gelir o kanala birşey yazınca Minecraft sohbete gelebilir.Son olarak konsol yine kanal ID si ile yapıcaz ve istediğimiz kanala konsol mesajları gelicek ve bizde oyuna ve sunucu paneline girmeden konsol mesajı atabilicez sizin için zor olmaz umarım.
Proje Public Durumda.

Proje Şuan Public Durumda Gözüküyor.
  • Projenin URL'sini yanlış yazmış olabilirsiniz.
  • Projenin sahibi URL'yi değiştirmiş, projeyi gizli hale getirmiş veya silmiş olabilir.
  • Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
    ihlal ettiği için Modrinth'in moderasyon ekibi tarafından kaldırılmış olabilir . Diyor.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-09-01 095049.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-01 095049.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 69
  • Projenin URL'sini yanlış yazmış olabilirsiniz.
  • Projenin sahibi URL'yi değiştirmiş, projeyi gizli hale getirmiş veya silmiş olabilir.
  • Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
    ihlal ettiği için Modrinth'in moderasyon ekibi tarafından kaldırılmış olabilir . Diyor.
Modrinth Ekibi Tarafından İnceleniyormuş, Kısa Sürede Aktif olacaktır Link

Tamamdır teşekkürler.

Bakmaya geldim merak ettim fakat, hem konuda görselleriniz bozuk hem de spigotmc sayfasında. Kontrol edip günceleyebilir misiniz?
Konu Üzerinde Görsellerde Herhangi bir Sorun Gözükmüyor, SpigotMC Sayfasını kısa sürede düzelteceğim.

Son düzenleme:
SpigotMc, Modrinth Sayfasına Yönlendiriyor, Eklenti Şuanda İnceleniyor Kısa Sürede Aktif olacaktır Link. Teşekkür Ederim Görselleri Düzeltiyorum.
Konuya yetkileride ekleyebilirsiniz komutların.

Ekledim Teşekkürler.
Biraz fazla konuştum :D kusura bakmayın son bir sorum var tek yetki varya oyuncular sadece oyunculara uygun olan komutlara erişebiliyor dimi listeye filan erişemiyor dimi.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl