1.12 - ELYTHS ONLINE * Sınıflar, Zindanlar, Görevler, Sandıklar ve Daha Fazlası!

Sizce Nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

vJQdGR.jpg

kX13dA.jpg

2EYmzj.jpg

ZOAgoa.jpg

Elinize Sağlık Güzel Bir Ekip Herşeyi Değiştirip Herkese Güüzel Bir Çlaışma Sunabiliyr Tekrardan Elinize Sağlık :) Bu Arada 1.8 Üst versinolarını Sevseydim Mutlaka Gelirdim

Isırıyormu aa :D Ben İptal :D

Cahell kısmı doğrudur dığer kısımları anlamadım :D

bune abi saçma geldi ilk defa duydum :D Faction açsan o sürümde iyi olurdu abi

Daha Önceden Kendi Başıma Yapmaya Çok Emek Verip Tek Başıma Yorulup Bıraktığım Sunucu... Benim İstediğim Gib Olmuş Fakat Benim Yaptığım Sunucuda 100+ Edit Item Vardı (verimlilik10 gibi İtemler Değil Hepsinin Özel İsmi Açıklaması Özel Büyüleri(Oyunda Bulunmayan Büyüler) vs) Sanırsam Sizde Bu Hariç Herşey Mükemmell Bu Tarz Bir * Sunucusu Var Fakat Türk Değil Pluginleri Classları Zindanların Zorluk Seviyesini item Düşme Şansını Hepsini bir Arada Dengelemek Çok Büyük Zahmetler Gerektiriyor Başarılarınızın Devamını Dilerim,,,, "Yine Imzanızı Atmışsınız Yusuf Bey"[DOUBLEPOST=1505519314,1505518817][/DOUBLEPOST]ip adresini Yazmamışsın :D konuda Henüz Açılmadı Göremedim :)

Daha Önceden Kendi Başıma Yapmaya Çok Emek Verip Tek Başıma Yorulup Bıraktığım Sunucu... Benim İstediğim Gib Olmuş Fakat Benim Yaptığım Sunucuda 100+ Edit Item Vardı (verimlilik10 gibi İtemler Değil Hepsinin Özel İsmi Açıklaması Özel Büyüleri(Oyunda Bulunmayan Büyüler) vs) Sanırsam Sizde Bu Hariç Herşey Mükemmell Bu Tarz Bir * Sunucusu Var Fakat Türk Değil Pluginleri Classları Zindanların Zorluk Seviyesini item Düşme Şansını Hepsini bir Arada Dengelemek Çok Büyük Zahmetler Gerektiriyor Başarılarınızın Devamını Dilerim,,,, "Yine Imzanızı Atmışsınız Yusuf Bey"[DOUBLEPOST=1505519314,1505518817][/DOUBLEPOST]ip adresini Yazmamışsın :D konuda Henüz Açılmadı Göremedim :)
Sunucu adresi yakında verilecek...

Basarilar.
Oynamak icin sabirsizlaniyorum :)

Konuyu zaten projeler kısmında açtım o yüzden halen ne zaman tam açılacağı belli değil :)​
[DOUBLEPOST=1505547192][/DOUBLEPOST]
bune abi saçma geldi ilk defa duydum :D Faction açsan o sürümde iyi olurdu abi
İlk defa duyduğun için saçma geliyor zaten mmo oyunları hiç oynamadığındandır.​

Bir RPG sunucusu için başlangıcın bulunduğu bölge çok dağınık geldi biraz daha köyümsü bir hava veya farklı bir şey katılabilirdi. Şahsen haritayı pek beğenemedim @IYusuf_DemirI. Gerçekler acıdır bence haritayı biraz daha geliştirmelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl