IYusuf_DemirI
O Bir Yutupçu!
- Elmaslar
- 1.322
- Puanlar
- 13.560
- Yer
- İstanbul/Maltepe
- Yusuf Demir
Discord:
Yusuf Demir#4555
Yusuf Demir#4555
Yusuf Demir#4555
Tasarım nirvanaya ulaşmış. Acaba kim yaptı??? :)
Tasarım nirvanaya ulaşmış. Acaba kim yaptı??? :)
Yusuf Demir#4555
Isırıyormu aa :D Ben İptal :D
Ben yapmışım ya. :Dit is a deyim cahelll :D
kingOf0!#4055
Sunucu adresi yakında verilecek...Daha Önceden Kendi Başıma Yapmaya Çok Emek Verip Tek Başıma Yorulup Bıraktığım Sunucu... Benim İstediğim Gib Olmuş Fakat Benim Yaptığım Sunucuda 100+ Edit Item Vardı (verimlilik10 gibi İtemler Değil Hepsinin Özel İsmi Açıklaması Özel Büyüleri(Oyunda Bulunmayan Büyüler) vs) Sanırsam Sizde Bu Hariç Herşey Mükemmell Bu Tarz Bir * Sunucusu Var Fakat Türk Değil Pluginleri Classları Zindanların Zorluk Seviyesini item Düşme Şansını Hepsini bir Arada Dengelemek Çok Büyük Zahmetler Gerektiriyor Başarılarınızın Devamını Dilerim,,,, "Yine Imzanızı Atmışsınız Yusuf Bey"[DOUBLEPOST=1505519314,1505518817][/DOUBLEPOST]ip adresini Yazmamışsın :D konuda Henüz Açılmadı Göremedim :)
Yusuf Demir#4555
Daha Önceden Kendi Başıma Yapmaya Çok Emek Verip Tek Başıma Yorulup Bıraktığım Sunucu... Benim İstediğim Gib Olmuş Fakat Benim Yaptığım Sunucuda 100+ Edit Item Vardı (verimlilik10 gibi İtemler Değil Hepsinin Özel İsmi Açıklaması Özel Büyüleri(Oyunda Bulunmayan Büyüler) vs) Sanırsam Sizde Bu Hariç Herşey Mükemmell Bu Tarz Bir * Sunucusu Var Fakat Türk Değil Pluginleri Classları Zindanların Zorluk Seviyesini item Düşme Şansını Hepsini bir Arada Dengelemek Çok Büyük Zahmetler Gerektiriyor Başarılarınızın Devamını Dilerim,,,, "Yine Imzanızı Atmışsınız Yusuf Bey"[DOUBLEPOST=1505519314,1505518817][/DOUBLEPOST]ip adresini Yazmamışsın :D konuda Henüz Açılmadı Göremedim :)
bune abi saçma geldi ilk defa duydum :D Faction açsan o sürümde iyi olurdu abi
mudlusamoi#5646