Sol Reklam

1.12 - ELYTHS ONLINE * Sınıflar, Zindanlar, Görevler, Sandıklar ve Daha Fazlası!

Sizce Nasıl?

• Oy Verenler
    7
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.322
Puanlar
13.560
Yer
İstanbul/Maltepe
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

vJQdGR.jpg

kX13dA.jpg

2EYmzj.jpg

ZOAgoa.jpg

Elinize Sağlık Güzel Bir Ekip Herşeyi Değiştirip Herkese Güüzel Bir Çlaışma Sunabiliyr Tekrardan Elinize Sağlık :) Bu Arada 1.8 Üst versinolarını Sevseydim Mutlaka Gelirdim

Cahell kısmı doğrudur dığer kısımları anlamadım :D

bune abi saçma geldi ilk defa duydum :D Faction açsan o sürümde iyi olurdu abi

Daha Önceden Kendi Başıma Yapmaya Çok Emek Verip Tek Başıma Yorulup Bıraktığım Sunucu... Benim İstediğim Gib Olmuş Fakat Benim Yaptığım Sunucuda 100+ Edit Item Vardı (verimlilik10 gibi İtemler Değil Hepsinin Özel İsmi Açıklaması Özel Büyüleri(Oyunda Bulunmayan Büyüler) vs) Sanırsam Sizde Bu Hariç Herşey Mükemmell Bu Tarz Bir * Sunucusu Var Fakat Türk Değil Pluginleri Classları Zindanların Zorluk Seviyesini item Düşme Şansını Hepsini bir Arada Dengelemek Çok Büyük Zahmetler Gerektiriyor Başarılarınızın Devamını Dilerim,,,, "Yine Imzanızı Atmışsınız Yusuf Bey"[DOUBLEPOST=1505519314,1505518817][/DOUBLEPOST]ip adresini Yazmamışsın :D konuda Henüz Açılmadı Göremedim :)

Daha Önceden Kendi Başıma Yapmaya Çok Emek Verip Tek Başıma Yorulup Bıraktığım Sunucu... Benim İstediğim Gib Olmuş Fakat Benim Yaptığım Sunucuda 100+ Edit Item Vardı (verimlilik10 gibi İtemler Değil Hepsinin Özel İsmi Açıklaması Özel Büyüleri(Oyunda Bulunmayan Büyüler) vs) Sanırsam Sizde Bu Hariç Herşey Mükemmell Bu Tarz Bir * Sunucusu Var Fakat Türk Değil Pluginleri Classları Zindanların Zorluk Seviyesini item Düşme Şansını Hepsini bir Arada Dengelemek Çok Büyük Zahmetler Gerektiriyor Başarılarınızın Devamını Dilerim,,,, "Yine Imzanızı Atmışsınız Yusuf Bey"[DOUBLEPOST=1505519314,1505518817][/DOUBLEPOST]ip adresini Yazmamışsın :D konuda Henüz Açılmadı Göremedim :)
Sunucu adresi yakında verilecek...

Basarilar.
Oynamak icin sabirsizlaniyorum :)

Konuyu zaten projeler kısmında açtım o yüzden halen ne zaman tam açılacağı belli değil :)​
[DOUBLEPOST=1505547192][/DOUBLEPOST]
bune abi saçma geldi ilk defa duydum :D Faction açsan o sürümde iyi olurdu abi
İlk defa duyduğun için saçma geliyor zaten mmo oyunları hiç oynamadığındandır.​

Bir RPG sunucusu için başlangıcın bulunduğu bölge çok dağınık geldi biraz daha köyümsü bir hava veya farklı bir şey katılabilirdi. Şahsen haritayı pek beğenemedim @IYusuf_DemirI. Gerçekler acıdır bence haritayı biraz daha geliştirmelisin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı