0 Hataya Sahip Bugsuz Süt İneği Plugini | Team Atlantis Farkı

HzMablung

mc.gnomc.com
Elmaslar
76
Minecraft
HzMablung

Discord:

HzMablung#3856

Yapımı bana ait olan eklentimi tanıtacağım bu konuda. Lafı uzatmadan kaliteyi kendiniz görün. Hemen başlayalım.
Komutlarımız
1590668171654.png

İnek Alış Menüsü

1590668180451.png

İnek Gui Menü(Sağ tıkladığınızda açılır)
1590668190996.png

Yem sistemi(daha hızlı ürün elde etmek için)

1590668201272.png

Otomatik Süt Satış
1590668207698.png

İnek

1590668212446.png

Fiyatı 20 TL
İninal,tosla,ziraat bankası ödemesi geçerlidir. Plugin paketi alarak ücretsiz sahip olabilirsiniz. Satın alımdan sonra hizmetimiz devam etmektedir.

Tüm sürümlerde geçerlidir.

İletişim için: HzMablung#3856

Son düzenleme:
Başarılı bir plugin olmuş tebrik ederim.​

Olabilitesi var

Yeni nesil survival sunucular için gerçekten harika eklenti başarılı bol satışlar

Belki hiç hata yoktur, belki de hata vardır. Kodların arasında hiç hata olmadığına nasıl emin oluyorsunuz, bunu açıklayabilir misiniz? İllaki hata vardır / yoktur demiyorum ama ciddiyim merak ediyorum. Eğer bir kanıtı var ise belirtmenizi çok isterim.

Gözlükle de baktım ama göremedim sanki
Fiyatına göre rpg sunucuları için tercih edilebilir ama bunu skriptle de yapan olur pluginini de yapan olur, yine de başarılar; kolay gelsin.
Tabiiki skriptle yapabilirsiniz ama asla bu plugin kadar lightweight olamaz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Belki hiç hata yoktur, belki de hata vardır. Kodların arasında hiç hata olmadığına nasıl emin oluyorsunuz, bunu açıklayabilir misiniz? İllaki hata vardır / yoktur demiyorum ama ciddiyim merak ediyorum. Eğer bir kanıtı var ise belirtmenizi çok isterim.
Birçok farklı sunucuda kullanılıyor.Konsolda hata almıyor hiçbiri.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yeni nesil survival sunucular için gerçekten harika eklenti başarılı bol satışlar
Teşekkür ederim :)

çok güzel bi eklenti sw larınızda kullanabilirsiniz konu tasarımı fotoğraf vs ile çok iyi desteklenmiş devamını dilerim

yani 20 tl verilirimi tartışılır skriptle hemen yapılabilicek birşey yinede emegine sağlık

ilk baktim sevindim sonunda guzel plugin buldum sonra alta gecince ucretli oldugunu anladim :(

eline sağlık :D

güzel eline sağlık

Survival sunucusu açmak istersem mutlaka bakacağım yer olacak ellerinize sağlık. Başarılar <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl