Tanıtım Redstone Bloğu Hakkında

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ThanatosUltio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.059
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

ThanatosUltio

Ziyaretçi
ce38075bb999b67afd7e4f1a5d7a7bd8-header.jpg


Redstone, Alfa 1.0.1 versiyonunda Minecraft'a geldiğinde, başlangıçta "Kırmızı Cevher Tozu" olarak adlandırıldı ve üzerinde yürüyünce kırılabilirdi. Bu durum rahatsızlık verdiği için hızlı bir şekilde ortadan kaldırıldı ve Yama 1.0.4'deki "Redstone" olarak yeniden adlandırıldı.
7c8013717ecf4c95e1daf1e824f834d8-ingame2.jpg

Genel olarak, yüzeyin altında, haritanın altındaki 16. katmanda kızıltaşlarını bulabilirsiniz. Bunlardan her biri 4-5 redstone bırakır ve demir, elmas, altın kazma ile kazıldığınızda size birazcık tecrübe kazandırır. Elbette, bir servet-büyülü kazma ile daha fazla redstone kazanabilirsiniz.
Bazı insanların bilmeyebileceği bir başka şey de, redstone cevherine tıklandığında bir meşale gibi yanar. Redstone cevherini ışıkla "parlak" hale getirip, daha parlak kaynaklara maruz bırakabilirsiniz. Ardından, kesilene veya devre dışı bırakılana kadar aktive edildiğinde bu ışığı yayacaktır.
Redstone'un kendisi, bir devre oluşturmak için farklı bloklar arasında sinyaller taşıyabilen hatlara yerleştirilebilir. Bu devreler, bir kapıyı açan bir anahtar kadar basit veya bir oyun bilgisayarı kadar karmaşık olabilir. Tam olarak nasıl çalıştığını anlamak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'nı okuyabilirsiniz.

292571522cb532f8bc902fd8771c8177-ingame1.jpg


yeni_logo.png

 
Moderatör tarafından düzenlendi:
Redstone candır !!
 
Yazım hataları çok. Nokta virgül de da gibi şeyleri demiyorum eksik harfler çok
Ayrıca çeviri çok saçma kelime bile atlanmış.
İngilizce paylaşsanız daha iyi anlardım
 
Konunun açıldığı yer yanlış. Burda haber tanıtmıyorsun fakat başlığını haber yazmışsın burda kızıltaş bloğunu tanıtıyorsun ve Türkçe çeviri yapıyorsan redstone değilde Kızıltaş bloğu diyebilirsin.
 
Konunun açıldığı yer yanlış. Burda haber tanıtmıyorsun fakat başlığını haber yazmışsın burda kızıltaş bloğunu tanıtıyorsun ve Türkçe çeviri yapıyorsan redstone değilde Kızıltaş bloğu diyebilirsin.
Madem konu yanlış yerde neden Yönetici & Moderator tarafından konum doğru bölüme taşınmadı? redstone desem ne olur ki bir dahaki konularımda düzeltirim.
 
Güzel konu. Redstone olmadan sistem düşünemiyom :-P
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst