Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar essentialda bu komutları kullanmak istemiyorum nasıl yapabilirim? disabled-commands yerine yazınca düzelir derseniz işe yaramadı bilginiz olsun. sethome plugini olarak başka bir plugin kullanıyorum çünkü
başlıkta tam ne demek istediğim belli olmayabilir. 1.21.4 hub tabanlı sunucumda hub da /home komutunu kullanmak istemiyorum bu komutu sadece survival dünyasında kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
arkadaşlar 1.21.4 de sethome plugini sunucumda düzgün çalışıyordu fakat geçen gün farkettiğim üzere homes klasörüne yeni yapılan değişikleri kaydetmediğini farkettim ben bu sorunu nasıl çözebilirim?