furkan4848
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- furkan4848
Discord:
furkan4848#1881
furkan4848#1881
furkan4848#1881
furkan4848#1881
Sunucu kapaniyorken save alıyor mu veya kullandığınız eklenti ney?
miosett
eklenti sahibiyle iletişime geçtiniz mi veya başka bir sethoome plugini kullanmayı denediniz mi?kullandığım plugin bu 1 kişide de aynı sorun yaşamış o kodların içerğini değiştirerek çözüm bulmuş ama ben çözemedim ve sunucu kapayınca sunucu kendisi save alıyor fakat sethome plugini save almıyorDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
thediamondstv
Bence bu plugin işinizi görecektir.Merhabalar, sorununuz hala çözülmediyse asHome eklentimize bakabilirsiniz. İyi forumlar
furkan4848#1881
geçmedim. başka eklenti arayışı içindeyim. 1.21.4 sürümü içineklenti sahibiyle iletişime geçtiniz mi veya başka bir sethoome plugini kullanmayı denediniz mi?
furkan4848#1881
essential kullanmayı denedim fakat essential olmadı. başka bir plugin önerisinde bulunabilir misiniz?başka bir sethome eklentisi kullanıp dataları aktarın hocam
miosett
essential kullanmayı denedim fakat essential olmadı. başka bir plugin önerisinde bulunabilir misiniz?
furkan4848#1881
bakacğım çok teşekkürlerDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu eklentiye baktınız mı?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!