Çözüldü 1.21.4 sethome plugin sethome kaydını yapmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan furkan4848
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 373
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan4848

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
furkan4848

Discord:

furkan4848#1881

arkadaşlar 1.21.4 de sethome plugini sunucumda düzgün çalışıyordu fakat geçen gün farkettiğim üzere homes klasörüne yeni yapılan değişikleri kaydetmediğini farkettim ben bu sorunu nasıl çözebilirim?

sunucuyu yeniden başlatmadığım takdirde sunucuda kayedilen evlerin verilerini çekebiliyor

Sunucu kapaniyorken save alıyor mu veya kullandığınız eklenti ney?

Sunucu kapaniyorken save alıyor mu veya kullandığınız eklenti ney?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullandığım plugin bu 1 kişide de aynı sorun yaşamış o kodların içerğini değiştirerek çözüm bulmuş ama ben çözemedim ve sunucu kapayınca sunucu kendisi save alıyor fakat sethome plugini save almıyor

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullandığım plugin bu 1 kişide de aynı sorun yaşamış o kodların içerğini değiştirerek çözüm bulmuş ama ben çözemedim ve sunucu kapayınca sunucu kendisi save alıyor fakat sethome plugini save almıyor
eklenti sahibiyle iletişime geçtiniz mi veya başka bir sethoome plugini kullanmayı denediniz mi?

başka bir sethome eklentisi kullanıp dataları aktarın hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl