furkan4848
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- furkan4848
Discord:
furkan4848#1881
furkan4848#1881
soutroz
on command "/komut": #Yasaklamak istediğin komutu gir
if player don't have permissions "engelli.komutlar": #Bu komutu sadece belirli yetkiye sahip gruplar kullanabilir.
send "&6 Exemit &8▸ &cBu Komut &cYasaklanmıştır!" to the player
cancel event
furkan4848#1881
plugin 1.14 sürümüyle uyumlu 1.21.4 sürümü uyumlu olan var mı acabaSkriptli hali:
Plugin:Kod:on command "/komut": #Yasaklamak istediğin komutu gir if player don't have permissions "engelli.komutlar": #Bu komutu sadece belirli yetkiye sahip gruplar kullanabilir. send "&6 Exemit &8▸ &cBu Komut &cYasaklanmıştır!" to the player cancel event
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Not:
Sana her iki tercih sundum; ikisinden birisini tercih edebilirsin.
furkan4848#1881
ve benim isteğim hub dünyasında yasaklamak bu her dünyada yasaklıyor
on command "/komut":
player's world is "worldismi":
cancel event
furkan4848#1881
işe yaramadıKod:on command "/komut": player's world is "worldismi": cancel event
furkan4848#1881
chat gpt düzgün kod veremiyor bu arada biliyor musunuz?Kod:on command "Komut": #Engellemek istediğin komut u yaz if world of player is "Dünya": #Ayarlamak istediğin dünyayı yaz cancel event send "&6 Exemit &8▸ &cBu komutu &7%world of player% &cdünyasında kullanamazsın!" to player
Buyurun, bunu deneyebilirsiniz. Dünyalar için ayarlayacaksanız.
chatgpt vs. önemli değil ki şuan, istediğiniz kod max 4-5 satırlık zaten kolay bir kod.chat gpt düzgün kod veremiyor bu arada biliyor musunuz?
miosett
furkan4848#1881
o sunucu içerisinde mi pekiCommandWhitelist eklentisini deneyebilirsiniz eklenti içerisinde sadece izin verdiğiniz komutlar geçerli olacaktır
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
miosett
evet o sunucu içerisinde çalışıyor.o sunucu içerisinde mi peki
furkan4848#1881
bu eklentiyi denedim ama world seçeneği görememiştimevet o sunucu içerisinde çalışıyor.
furkan4848#1881
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!