Sol Reklam
C

MINETWEET'te Son aktivite Mesajlar Hakkında

  • Metin abi hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allahtan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Çok derinden yaraladı bu bizi... Unutmayacağız abimm... Kalbimizdesin!!! <3 @bydemir06 <3
    iyi yorumları görüyor (belki de zorla attırılan yorumlar), kötü yorumları görmezlikten geliyorsunuz. bu davranış ne sizin yaptığınız işi geliştirir, ne de bu platforma ufacık bir katkısı dokunur. sen bir işi yapıp onu bu platformda paylaşıyorsan eleştirilere açık olmalısın. yoksa burada yaptığın çalışmanın da senin de işin yok. evet, eleştiri ayarı kaçırılmadan yapılmalı ama bazı kişiler hiç bir eleştiriyi dikkate almayıp "çok iyi olmuş" yazanları dikkate alıyor. şunu bilmelisiniz ki bu yorumlar sadece gözünüzü boyuyor. bazen eleştirileri de dikkate almalıyız.
    • Elmas
    Tepkiler: csgozulacakmasi
    C
    Cherry
    eğer bazı şeyleri başarmak, isminizi duyurmak istiyorsanız önce çok çalışmalısınız. sonra bu çalışmanız hakkında görüş, öneri ve eleştiri toplamalısınız. bunu yapmadığınız müddetçe asla başarı beklemeyin.
    C
    Cherry
    konularınıza giriyorum görüşlerimi, önerilerimi, eleştirilerimi yapıyorum ve kötü ben oluyorum. arkadaşlar bu çok normal birşey bence. eğer siz eleştiriliyorsanız o işi iyi yapıyorsunuz anlamına gelir. amma ve lakin yeni nesil böyle demiyor. azıcık eleştiri yaptığımız zaman bize düşman kesiliyorlar. dünya üzerinde bir çok derdi olan insanlar varken bizim burada birbirimizi bu kadar küçük sebeplerden dolayı üzmemize hiç gerek yok. herkes yerini bildiği sürece...
    C
    Cherry
    buraya bunları yazdım diye gelip "başımıza öğretmen kesildin" diyecek insanlar var. problem yok istediğinizi diyebilirsiniz. canınız sağolsun. söylediğim, anlattığım şeyleri anlayabilecek kapasitede olan bir kaç kişi bile olacağını düşünüyorum. düşünmesem zamanımı ayırıp buraya bunları yazmazdım. lütfen anlayışlı olmaya çalışalım arkadaşlar. birbirimizi kırmadan, üzmeden ve duyarlı olarak sağlıklı hareket edelim.
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı